dimecres, 7 d’abril del 2010

HUI ÉS EL DIA DE ...........

EL PASSAT 5/4 COMPLIA ANYS UN DELS XUQUERETS MÉS SIMPÀTIC I CACHONDO DE LA FALLA XÚQUER, I A MÉS COMPLIA 65 ANYS, PER AIXÒ NO PODÍEM DEIXAR PASSAR L´OCASIÓ DE FELICITAR-LO PEL BLOG, I DIR-LI QUE CONTINUE AIXÍ DURANT MOLTS ANYS. PER CERT, ELL ÉS JUAN RODA I MARTORELL.








PERÒ A MÉS HUI DIA 7/4 TAMBÉ ESTEM D´ANIVERSARI, PERQUÈ HUI FAN ANYS 2 MARISA I CARMEN, DOS FALLERES DE CAP A PEUS I A LES QUE ELS XUQUERETS ESTIMEM MOLT, PER AIXÒ VOLEM FELICITAR-VOS AL BLOG.



EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS VOS DESITGEM UN MOLT FELIÇ ANIVERSARI.





15 comentaris:

sara font roda ha dit...

iaiooooooooooooooo :)
me'n alegre de ser la primera en felicitar-te el teu aniversari, i sobretot per que a partir de ara comença una nova etapa de la teua vida en la que desitje que sigues tot el feliç que pougues i molt més. Disfruta de la jubilació i del teu 65 aniversari. Felicitats també de ma mare i mon pare.

sara font roda ha dit...

iaiooooooooooooooo :)
me'n alegre de ser la primera en felicitar-te el teu aniversari, i sobretot per que a partir de ara comença una nova etapa de la teua vida en la que desitje que sigues tot el feliç que pougues i molt més. Disfruta de la jubilació i del teu 65 aniversari. Felicitats també de ma mare i mon pare.

ROSER ha dit...

Moltíssimes felicitats a tots els tres!!!!Sou grans fallers i millors persones!!!!!

MADUIXANA ha dit...

EY COLLI!!!!!!!!!! HUI ES POT DIR QUE ES UN DIA COMPLET I CUMPLIT, PERQUE TRES GRANS FALLES CELEBREN EL SEU ANIVERSARI, PRIMER FELICITAR A JUAN QUE ARA SI QUE ESTAS JUBILAT OFICIALMENT, JAJAJAJA, AIXINA QUE LO QUE TANT ENS HAS DIT A DISFRUTAR DE LA JUBILACIO EN LA TEUA FAMILIA TEU MEREIXES, I COM NO ENCARA QUE JA HE FELICITAT A CARMEN NO PUC FALTAR A FELICITAR A LA MEUA MARISA MEMBRE D´INSERSO, JAJAJAJAJA A QUE CADA VEGA ESTEM MIJOR, PER MES ANYS QUE CUMPLIM ESTEM MES GUAPES, MES ACTIVES, I MES.............. BUENO, JA SABEU, JJAJAJAJJA, MOLS BESETS DE PART DELS MEUS FILLS J.P., AÏDA I MEU.... BESETS I LA CONVIDA NO ES PERDONA......AH!!!MARISA TU EN FAS 22 ANYS NO?

dúlia ha dit...

Juan, que tingues una bona jubilació plena de salut, poca faena i moltes rialles (i coneixent-te, segur que rialles no t'en falten perquè sempre estàs a punt per a la broma).
I a tu, Marisa, dir-te que amb l'experiència del bàsquet ens relacionàrem més i crec que eres molt bon element i que ojalà mantingues sempre l'esperit tan jove que tens.
I, per als dos, si voleu portar dolcet al dia 16, recordar-vos que a mi m'agrada el merengue i/o el xocolate.

INMA ha dit...

Moltsisimes felicitats per als tresª!!!!

Eva ha dit...

moltes felicitats a tots!

Carla ha dit...

I colli! Aquesta setmana va carregada de aniversaris xuquerets! Felicitats Juan tant per el teu aniversari com per la teua jubilació. Disfruta-la! Felicitats també a Carmen i Marisa i que passeu un bon dia amb els vostres.

Carmen ha dit...

Felicitacions per a Marisa i a Juan, també per la teua jubilació, desitjar-vos molta alegria i especialment salut.

Gràcies per les vostres felicitacions: Roser, Inma, Rojuel, Eva, Carla i a les amigues i amics que ho han fet telefònicament.

ROUS ha dit...

AHIR EM VAIG COLAR DAVANT DE MADUIXANETA PER A FELICITAR TOTS TRES I NO SE EL QUE VAIG FER PERO NO ES VA PUBLICAR.

BUENO COM MES VAL TART QUE MAI , PUES VULLC FELICITAR A JUANET , CARMEN I MARISIN PER EL SEU ANIVERSARI I TAMBE PER LA JUBILACIO DE JUANET.

HI HAURA QUE ANAR PENSANT EN DOLÇOS I XUPITOS , PER ALS DOLÇOS PARLEU EN LA MEUA MADUIXANETA QUE ENCARA MOS DEU LA COCA DE POMA I PER ALS XUPITETS HE CALCULAT 3 XUPITOS MULTIPLICAT PER 50 O 60 FALLERS QUE ANIREM LA PROXIMA REUNIO EM DONA UN TOTAL DE CAIXETA I PICO DE BLABET ............... JAJAJA .

SALUT I FORÇA ALS TRES .

BESETS. ROSA I GISELA.

MARISA ha dit...

MOLTES GRASIES A TOTS PER LES FELIÇITACION,I COM NO FELIÇITAR A CARMEN I JUAN.BESETS PER A TOTS.

àngela ha dit...

Moltisimes FELICITATS als 3 ! =)

MADUIXANA ha dit...

HOLA ROUS, JAJAJAJAJ, EU SENC MOL A MI M´AGRADA QUE EN GUANYEU EN FICAR COMENTARIS, PERQUE VOL DIR QUE ENTREU ASI AL BLOG I QUE A MES PARTICIPEU.
LA COCA DE POMA ENCARA ESTA PENDENT LA PODRÍEM FER DE POSTRE PER ANAR A VORE A MELENDI, JAJAJAAJA
I EL ALTRE ASUNT QUE TU I JO TENIM A MITGES JA TINC EL DEURE FET.... NO MES EN FALTA ENVIARTELA AL TEU CORREU QUE COM NO EL SE EN PODRIES ENVIAR UN MSN AL MEU Nº DE TELF.
BESETS A TOTS I QUE TINGAU UNA BONA SEGON PASCUA

laura ha dit...

Moltes fecitats als tres!!! sou molts bons!

Martí ha dit...

Moltes felicitats per als tres. Sou persones molt importants per a mi i la meua familia. Espere que la vida vos colme de felicitat junt a les vostres families i nosaltres. Felicitats per als tres i que cumpliu molts anys mes.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.