dijous, 15 d’abril del 2010

DIA 17-03-2010: SEGONA PART

" QUE PASSA TRONQUES? "

Arribada ja la nit, tocava anar a disfressar-se , cadascú d´allò que volguera, a lliure elecció. Nosaltres aquest any , i ja a última hora, havíem decidit disfressar-nos de PUNKS ( sense ser conscients de la nit tant divertida que ens amagava aquesta disfressa).
A les 21:00, havíem quedat al pis de la meua germana Esther per tal de preparar-nos allí totes per a l´esperat ball de disfresses.
Una per así, l´altra per allà, Mayte pintava els ulls, Estela feia els trajes amb les bosses de basura,... Tu, posam la perruca, l´altra trau els imperdibles,....
doncs bé, després de tot este comboi, a la fi, ens mirem i diem: Doncs, s´ha quedat guay, no? Millor del que esperàvem!!!!!! Ale pues, les fotos de rigor, i cap al cau a sopar que s´ha fet tart. I allí a la porta, començà la gran nit...
Se m´ocurreix dir: Que passa tronques???? Anem a per una litrona i que rule????, a partir d´aquest precís moment, adoptàrem totes i cadascuna de nosaltres ( durant tota la nit) el rol de PUNKS, ens posàrem totalment en el paper ( done fe ) i començàrem a adoptar un vocabulari característic, tal com: tronques, col.legues, peta, pertardo,rular, litrones, pienso, antro, garito, etc.... bueno ja sabeu el que vuic dir, aquest tipus de coses tan tontes però que fan que t´ho passes de luxe i que et rigues com mai,doncs això fou el que va passar!
Una vegada tots els punks reunits a la porta, férem l´entrada al cau ( amb molt bona acceptació per tots els allí presents) pareixia que els havia agradat la nostra disfressa, sobretot a les casaleres, s´enrrecordeu?

La veritat es que ens enduguérem una xicoteta decepció, ja que no hi havia quasi ningú disfressat, pero bo, poc a poc anà animant-se la cosa....

Começaren a aparèixer vampirs i vampiresses, el matrimoni Frankestein, una diversitat de zoombies i morts vivents, els components del grup THE KISS, les xiques del CSI ( faltava Grison, no? ja,ja,ja...), ... i molts més que ja no m´enrrecorde, Ah sí! Inclús anava per allí un xic fent mamografies gratis ja,ja,ja, i unes xiques de xupitos, fent honor a la seua gran afició els dies de falles ( no Inma i Fanny?)

I així donàrem pas al començament del ball... i que més vos puc contar d´ixa nit que no sapigau ja??? Jo crec que res, així que ara vos toca a vosaltres contar-me con s´ho pasareu....

Eva



































7 comentaris:

dúlia ha dit...

La nit de disfresses es quedà molt bé, tot i que a mi disfressar-me no m'agrada gens però em tocava barra eixa nit i em vaig riure molt. Jo crec que fa més ambient si anem ja disfressats a sopar, l'any passat hi havia més ambient des de primera hora de la nit, però bueno, ja ho parlarem més endavant. Fins demà.

INMA ha dit...

Molt bon article!!! Si que li ferem un gran homenatge al xupito, jajajaja

MADUIXANA ha dit...

SI QUE VA SER MOL BONA EIXA NIT, MARE MEUA, COM SEMPRE A ULTIM HORA ¿A VORE QUE TROBEM I QUE ENS FIQUEM?, PERO AL FINAL TOT DE LUXE. LES PANKIS SENSE COMENTARIS, LES XUPITERES QUE A MES SEMBLABA QUE ANABEN EN CONJUNT EN LA CASALLA I LA LLIMA QUE TAMBE ANABEN RODANT PER EL CASAL, I UN SENSE FI NO PUC DIR RES PER NO DEIXARME A NINGU (EN SABRIA MOL DE MAL) I AL FINAL LES CSI PARAREM DINS DEL COTXE EN EL PAPI, QUE DIVERTIT. L´ANY QUE BE TENIM QUE CONCRETAR SI TOTS A ANEM A SOPAR DISFRASATS O NO.... VALE?
AH! MOL XULO L´ARTICLE EVA GRASIES, ENS HAS FET BROLLAR UN NOU SOMRIURE RECORDANT EIXE DIA

ROSER ha dit...

TRONQUESSSSS!!!!!Q BEEEEE MOS HO PASSAREM!!!!!!!!!!!!!!EM FEIA MAL LA CARA DE TANT D RIUREM!!!!!
JO MEN ANI A DORMIR PRONTE,XO EL RATET Q VAIG STAR MEU PASSI DE LUXE!!!!!!
X A MI ES MOLT MILLOR ARRIBAR AL SOPAR JA DISFRESSATS!!!!

Mayte ha dit...

jaajajajajaj, aiiiiiiiiiiiiii EVAAAAAAAAAAAAA, mira que vals tu, i despres diu ,no se, no se que posar, aiiiiiiiiiiiiii, xica si encara estic riguentme, mira que va estar be el dia ixe, i de fet ho has contat com si haguera tornat a pasar , isisisisis
que rebe
i sobretot per la quantitat de diverses disfreses que hi hagueren

Esther ha dit...

Pues sí és un dels anys que millor m´ho he passat!!!!!!! va ser genial.
TRONQUES PER A QUAN ENS TORNEM A VORE EL CARETO????? PER CERT ROUS JA T´HAS POGUT DESFER DE LA RATA DE LA ROSER????

rocio ha dit...

Hola xicones... sí Esther alli en el cau es va quedar
Jo crec que es el millor ball de disfresses de la meua vida, comodo, xulo i super divertit. Ens posarem en el paper com si ens haberem criat entre ells, jajaja Xe bonisim, espere que tingam mes anys com aquest!!!

Eva l'article de lujo i els muntatges molt xulos¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.