dimecres, 7 d’abril del 2010

DIA 17-03-2010: PRIMERA PART

I si seguim tirant la vista enrere, ens trobem de ple amb el dia 17 de març, que podríem definir-lo , com " el primer dia oficial de falles " i a més dia en el que una servidora complix anys. Doncs sí, com ja es podreu imaginar, aquest dia tenia tots els ingredients per a ser un dia redó i així fou.



Començàrem el dia, com sol ser habitual aquestos dies de festa fallera, amb la primera despertada, la comissió o bueno, part d´ella, ens enfilàrem cap a casa de les nostres falleres majors, on ens aguardava un desdejuni exquisit: xocolate, ensaïmades, café,... ( ja sabeu) i tot tipus de licors ( per als matiners més atrevits). Una vegada amb la panxa plena, continuàrem despertant a tota la barriada, música, maclets, tot a una! Ja tots desperts, començà a sentir-se l´oloreta de l´embotit, i ja la despertada va donar pas al tradicional esmorçaret. Això sí, esmorçar rapidet, i a fer-nos el monyo i vestir-nos, ja que a les 11 del matí havíem quedat per anar cap a l´Ajuntament avore si ens tocava algun premi per l´ús del valencià. I a la fi, després de més d´un hora allí parats ( aixó sí, amenitzats per les xarangues de les distintes comissions ), els nostres representants ixiren amb el banderí de Tercer Premi ( no està mal..), i amb premi a les esquenes, ens dirigírem de nou cap a la barriada , per a completar el primer passacarrer.





Una vegada, tots de nou, ataviats amb blussons, polars, o siga, tota la indumentària casalera típica d´aquestos dies, ens esperava el dinar de la nostra fallera major, paelleta, papes, cacaus, olives, dolsets, gelat,... ( no ens faltà de res).

Després de dinar, es va fer l´entrega dels pergamins a les falleres majors i president infantil i acte seguit els nostres representants , es feren infinitats de regals ( de tu per a mi de mi per a tu...) i es va fer l´entrega dels bunyols que li corresponia a cada faller. I ja , com a fi de festa, la nostra fallera major, ens va fer un regalet a tots i cadascún dels membres de la nostra comissió. Dons sí, després de tot açò, encara ens esperava la visita a l´asil dels ancians...

Cap a les 6 de la vesprada, amb les nostres millors gal.les , ens dirigírem cap a l´asil, amb l´alegria i vitalitat típica d´un primer dia... Una vegada allí, els uelets i ueletes ens reberen amb molta alegria i forts aplaudiments. De nou, cap a la barriada, que ja tenim el temps justet per a preparar-nos el sopar i les disfresses, ja que el dia 17 a la nit , ja sabem tots el que em de fer, no? Doncs sí, anar disfressats , ja que té lloc el nostre ball de disfresses.Però,com ha sigut un dia tan intens, la part de la nit, vaig a dixar-la per al pròxim dia. Ai, es que estic esgotada!!!!!


Fins demà.

Eva.

5 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

EVA TU I LA TEUA GERMANA ESTEU FETES UNES ARTISTES FENMOS GAUDIR D´AQUESTOS ARTICLES, AY MARE, JA VOLDRIA JO QUE LA SEMANA QUE VE FORA ALTRA VEGA FALLES, OJALA...... LA VERITAT ES QUE L´ORATGE ENS VA ACOMPANYAR I ES VA PORTAR MOL BE.....I LA NIT DE DISFRESES COM SEMPRE MOL DIVERTIDA, PERO TOTS GUARDAN FORSES PER AL DIA SEGÜENT..... VA QUE JA ESTIC JO ASI ESPERANT....QUE ENS CONTES

MADUIXANA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
INMA ha dit...

Molt wai molt wai

rocio ha dit...

Jo vullc tornar al 17 de maaaaaarççç¡¡¡¡

Eva l'article de lujo, de qui son ixes fotos que no les habia vist?

Esther ha dit...

Les fotos de Roser, però encara queda contar lo millor, lesm disfresses!!!!!!!!!!!!!!!........................

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.