dimecres, 10 de desembre del 2008

BON NADAL

Hui dia 10 de desembre, comença una nova secció al blog. Comença la felicitació mes llarga mai vista. Fins al dia 24 de Desembre, els xuquerets ens felicitaran el nadal.
















24 comentaris:

Anònim ha dit...

maite collins que guapa, qui es el papa noel? i clar que sí felicitats a tots. Mar

rocio ha dit...

Mar no esta molt dificil, ara falta que el conegues, clar¡¡¡

Eva ha dit...

Molt bo Rocío! la veritat es que esta lograt!! va no direm qui es papa noel, pero jo crec que esta fàcil....M´ha recordat als elfos de l´any passat... T´enrrecordes l´exit que tingueren i elque ens riguerem...

Gemmeta ha dit...

Bon dia!!!!
Bon nadal per a vosaltres també!
Jo tampoc se qui es el "papa noel"

Anònim ha dit...

jo si se qui es el papa noel, que bonissim, clar que si no ho sé jo.......... es la primera vegada que escric al bloc, pero entre de vegades i m'agrada llegir el que poseu. BON NADAL A TOTS.

Anònim ha dit...

Jo al pare Noel l'he reconegut de seguida però pot ser és perquè el conec de tota la vida, ara, com ningú ho ha dit, doncs jo tampoc, aixina és més divertit. A qui no havia conegut és a Mayte, i ara, després de dir que és ella, tampoc la reconec, m'hauré alçat hui un poquet espesseta. Bon nadal per a tots els blóguers, siguen de la falla que siguen, o siguen fallers o no.

Anònim ha dit...

Una altra cosa, ara que he tornat a llegir els comentaris, crec que l'anònim de dalt de mi és en realitat una anònima que també conec de tota la vida. ¿És aixina, L...?

Anònim ha dit...

així és Dúlia el que passa es que no he posat nom perque els que ens coneixen ho tindrien més fazil, i ara que et veig ja he enviat allò que tu i jo sabem, aquella cosa ue tu vas tindre a casa, saps per on vaig, no? com l'enviat anomin a vore si no es fien ja et poses tu ambs els contactes que requerisquen GRÀCIES.

Angeles ll. ha dit...

jo tambe se qui es, es prou facil.... bueno i sumantme a tots/es q paseu molt bon nadal ¡¡

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJA es facil saber qui es es un xicot la mar de simpatic bon nadal a tots

Anònim ha dit...

jo al pare noel le reconegut de seguida perque el conec de tota la vida joi crec que es un xicot simpatic,bondados,treballador i moltes coses mes bon nadal a trots

rojuel ha dit...

Jajajaja, que bo!! Crec que sí que se qui és, però no estic massa segura... Maytechu estàs total!!
Per cert, BON NADAL A TOTS

rocio ha dit...

Eva si que mos riguerem sí¡¡ pues ja tinc el d'aquest any, quant el monte te'l passe

Ixe anonim que parla del xicot treballador... no serà el pare noel de hui? jo crec que sí
Als altres anonims que escriuen per primera vegada que no sigua la ultima que volem comentaris.

Dulia no em pipe una...que porteu entre mans?

Per cert, si voleu ens esperem a demà per a dir el nom del pare noel, però demà hi ha altres 2 xuquerets, qui seran??????

Anònim ha dit...

¡Ai, Rocío! Vols saber-ho tot. Ja t'enteraràs quan toque. No és que siga un secret sinó que encara no podem parlar del tema, però és tema de blog, aixina que és qüestió de temps. Per cert, ¿ja t'has recuperat de la presentació? ¡Ai, mare! Com anava la meua Rocío.
Per cert, esta setmana ens toca colla a nosaltres: Montse, Soni, Vero, Eva, Dolores, Dúlia...

Esther ha dit...

YE MAI SI VAS AIXÍ VESTIDA AL SOPAR DE L´HOSPITAL SEGUR QUE TRIOMFES!!!!!!!!!!!!!JEJEJEJE!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Molt bo esta felicitacio de nadal, Mayte esta total...pero la que es guapa ah Mai jejeje i el pare Noel crec que si que es pero ja que no heu digeu pues no sere jo!Bon nadal a tots!

MADUIXANA ha dit...

MAITE ESTA DE MUERTE, EI COLLI QUIN CUERPASSO, JAJAJA, ESTA MOLT GUAY, I BUENO COM JA ESTEM EN UN ALTRE DIA PERQUE JO AHIR NO VAIG ENTRAR I LA VERITAT QUE RAFA ESA MOLT BE, JAJAJA ES TOTAL, MIRA QUE SEU CURREU, MOLS BONS NADALS A TOTS I QUE SEU PASEU DE LO MES BE DISFRUTEU AL MAXIM

rocio ha dit...

Ai Dulia aixo passa quant s'ajunta la fam en les ganes de menjar, fret que duiem i ganes de fallerio...una casalleta, altra...jaja
Si jo ja dic que es un acte masa serio per a mi, però com m'agrada eixir al passacarrer... a cumplir sigua com sigua

Anònim ha dit...

lo mes fort de tot es q jo pensava q la duenda era rocio¡¡¡jajajajaja q fort, es q pareix rocio¡¡ i es mayte¡


angeles ll.-

Anònim ha dit...

per la part que en toca, moltes gràcies, intentaré fer comentaris, sóc la germana de Rafa, ell encara no s'ha vist està tota la setmana fora,el comentari on deia que es trebalador i tal no la pogut fer ell,ja vos dirà el que li pareix, ami ja vos dic es fantàstic.

Anònim ha dit...

Bona nit a tots. Primer que res Bon Nadal a tots i qu´el sentiment del nadal sigua extens a tot el any i no es quede en estos cuatre dies, que despres ens oblidem de tot. En altres coses, benvinguda Luci al nostre blog i a la nostra familia fallera, sempre eres benvinguda. Els dos personatges, impresionants, IMPRESIONANTS, de categoría jo no els coneixia a ningún dels dos, fortissim, me quedat de pedra. Enhorabona a la que ha fet el muntatge. El pare Noel está mes seriot, q´un cocot, i la ajudant, fa cara de circunstancies, aixina i tot está sempre guapa.

rocio ha dit...

Hola Lucia, que esteu Dulia i tu compinxades... clar com sou o ereu del mateix veïnat. Esperem les teues visites i aportacions.

Angeles estas poc loca¡¡¡

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Martí, que va Rocio ja voràs que no, si tu seràs la que més promte ho sabràs per supost que no es ningun secret ni misteri, faltaria més, `quan t'ho comente Dulia de seguida comprendràs, com ara entre tots els dies a internet clar que vos faré una visita i si puc apaortar el que siga ho faré de molt bona gana, gràcies per la benvinguda.

Mayte ha dit...

Benvinguda Luci, esperem que siga per molt de temps, ho ha dit l´acompanayt del pare noel mes ponsonya que hi ha en la xuquer,ejejejejej

Rafa estas genial ,podries dedicarte el dia de nitbona a donar regalets al nanos de la teua casa, de veres, mira jo si de cas hem posare un parell de leotardos u i una bona bufanda , que ja sabeu que jo estic un poc delica de la gola i de seguida hem costipe,jejeejej

Ester crec que henm buscare un altre eqquipo per al sopar de l´hospital,ja sas que ami no m´agrada cridar l´atencio, pero si no trobe res de res , mira ja tinc una idea

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.