divendres, 5 de desembre del 2008

MES FELICITACIONS

I també avui estem d’aniversari. Avui, 5 de desembre, tenim el plaer de felicitar al nostre company i amic Jose Enrique Fernandez i Chàfer, el PELAYO, perqué si no m'equivoque, hui compleix anys.

Que voleu que vos diga d’ell, no sé, podria dir que és un dels membres més estimats de la nostra comissió, crec que és un gran faller i una gran persona. Així doncs,



FELIÇ ANIVERSARI, PELAYO!!!

PD: Enrecordeu-se que avui és divendres... Que per qué vos dic açò? Molt fácil, perquè els divendres hi ha reunió i com sempre vos dic espere vore-vos pel cau. Ja, ja sé que fa fred, però el paliarem amb la estufeta i un parell de casalletes, no es preocupeu (paga el Pelayo, jajaja).

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

PELAYO MOLTES FELICITATS, I QUE EL BON HUMOR QUE EL CARACTERITSA NO EL PERGES MAI, ESTIC SEGURA QUE ESTA NIT EU CELEBRARAS EN TOTS,,, VA I ANIMO QUE JA EL QUEDA MENOS PER ENTRAR EN LA COLLA DEL INSERSO, JAJAJA,

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per el dia del teu cumpleanyos, un any mes .Espere que es note.
La pelaya.
De paso voldria donar-vos les gracies per les felicitacións de la semana pasa per el meu cumpleanyos.MOLTES GRACIES

Mayte ha dit...

Bon aniversari Ppelayin

Anònim ha dit...

Moltes gracies per les felicitacions. i de paso felicitar a Maite per el seu cumpleanyos el proper dijous.
EL PELAIO

rocio ha dit...

Mes val tard que mai, Felicitats¡¡¡

Anònim ha dit...

Pelayo moltes felicitats, jo tambe mes val tard que mai (estava de viatje) i no cambies mai!!!

Anònim ha dit...

PELAYOOOOOOOOO, MOLTES FELICITATS. Moltes felicitats Pelayet, i encara que sigues baixet eres un tio molt gran, eres un crack. Perdona per el retras en la felicitació pero tenim el acces a internet molt limitat per raons que no venen a conter. Et desitgem un felis aniversari i qu´en cumplisques moltisims mes junt a nosaltres en la falla.. Un abras i un bes ben fort.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.