dijous, 18 de desembre del 2008

LA FI D'AGERMANATS 2008

El passat dimarts, dia 16 de desembre, va ser el dia escollit per a fer realitat l’objectiu més solidari de la festa d’agermanats, va tenir lloc l’entrega del donatiu o benefici aconseguit, que com ja sabeu enguany estava destinat a l’Associació Contra el Càncer de Sueca. Be, doncs el donatiu de que parlem, el que hem pogut recaptar són 2.700 euros, una quantitat importat que de segur ajudarà molt a tots els afectats per aquesta malaltia.



Al voltant de les 19.30h, en un acte pel que he pogut saber molt emotiu, va tenir lloc l’entrega del xec a la presidenta de la esmentada associació, que estava acompanyada per part de la seva junta. Tots els membres graïren la col·laboració altruista de tothom, tant dels agermanats com de la festa fallera en general.




Amb aquest acte concloïa agermanats 2008, ara només queda donar les gràcies de nou a tots i totes els que ho han fet possible: col·laboradors i patrocinadors, l’Ajuntament de Sueca i la Junta Local Fallera, la organització i com no a tots els que ens acompanyàreu aquell dia, a tots els participants. I finalment dir que espere que la festa d’agermanats continue endavant, que es mantinga per molts anys i segueixca fomentant la germanor entre les diferents comissions, patrocinant la festa fallera del nostre poble i ajudant la gent que més ho necessita. Ens vegem en agermanats 2009.

10 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LA ENHORABONA PER A TOTS EL QUE HABEU FET REALITAT ESTA AJUDA HA UNA SOCIETAT IMPORTANT PER A MOLTA GENT, I QUE ESTIC SEGURA QUE VOS EL AGRIRAM MES ENCARA, GRASIES A TOTS..PER FER REALITAT MOLS SOMS....

Gemmeta ha dit...

Enhorabona per eixa cifra tan bona, 2700€!!!
Molt be, molt be!!!

Anònim ha dit...

Ho vaig vore en la tele i la veritat és que la presidenta de l'associació estava molt emocionada i crec que es deu més al fet en ell mateix que als diners que es recaptaren, que no està gens malament però que és una associació que rep moltes ajudes estatals i fa moltes campanyes. L'enhorabona a tots els que heu contribuït a alcançar esta xifra.

rocio ha dit...

Molt bona quantitat, despres dels nervits perque no arribabem a cubrir gastos i a la fi em cumplit amb 2700€ de benefici.

Enhorabona un any mes col.laborem economicament amb una asociacio de Sueca, m'unix als agraïments de la Rojuel, especialment amb els Agermanats que son molt bons fallers i millors persones.

Sí¡¡ens vegem en Agermanats 2009.

Amic fep ha dit...

Ilusilla Rocio... aixo de no arrivar a cobrir gastos... jajajajajajajajajajaja

Malament estava el tema...

Eva ha dit...

la veritat es que es una quantitat important, mes que la de l´any passat, no? Pero mes que la quantitat, com be diu Dulia, pense que el que realment importa es l´acte en sí, la generositat i la satisfaccio de saber que a part de disfrutar de la festa fallera estas fent un acte de solidaritat.

Mayte ha dit...

Enhorabona agermanats, jo a l´any que be tambe estare,jejejejeje
Per favor comuniqueumeu promte que de segur que hem tindre que cambiar la guardia,ja voras....

Mayte ha dit...

Enhorabona agermanats, jo a l´any que be tambe estare,jejejejeje
Per favor comuniqueumeu promte que de segur que hem tindre que cambiar la guardia,ja voras....

Mayte ha dit...

Lo dicho ENHORABONA per la quantitat arreplegada i espere que l´any que be siga millor

karla ha dit...

La enhorabona, per a tots els que assistireu per fer-ho possible.Gràcies una volta mes!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.