dimecres, 19 de novembre del 2008

ESTEM D'ANIVERSARI



Avui dia 19 de novembre és l’aniversari d’una de les nostres falleres LOLA LUCAS I BLESA. Fallera com la que més, primer va dur el seu marit a la falla, després els seus fills i finalment enguany durà la seva neta.
Esperem que pases un feliç aniversari i que complixques molts anys més en la nostra comissió.

MOLTES FELICITATS!!

17 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS LOLA, I ESTIC SEGURA QUE JUNT A TOTS ELS TEUS CELEBRAREU EL TEU ANIVERSARI EN MOLTA ALEGRIA I SORPRESES, PUES TENS UNS FILLS QUE T´APRESIEN MOLT I DE SEGUR QUE MES DE UNA SORPRESETA EL TENEN PREPARA.
I COM CAU EL MATEIX DIA DE LA PRESENTACIO TAMBE EU CELEBRAREM JUNTS EN EL CASAL....

BESSETS I NO CAMBIES MAI

Anònim ha dit...

De part de la familia Furió Mas el desitgem un felis aniversari i dirte que estas molt guapa i jove. Esperem que eu celebres com tu te meriexes en companya de la teua familia i molt especialment junt a Alejandra. Aprofitem per a saludar tambe a Juanito, Hola Juanito un beset i no apretes tant a Lola. LOLA FELIS ANIVERSARIIIIIIIIIIIIII I QU´EN CUMPLIXQUES MOLTISIMS MES AL NOSTRE COSTAT.

Anònim ha dit...

hui estem a 19

Anònim ha dit...

Jo he tingut el plaer de coneixer a Lola enguany, ja que m´ha cosit els trages de fallera i a segut la que m´ha aconsellat en tot, crec que teniu una gran fallera a la falla i millor persona, que no te mai prou paraules per expresar el que sent per tot vosaltres.

Encara que hui ens vorem a m´acasa, espere que pases un feliç dia, que en compleixques mols mes i no cambies mai.

MOLTES FELICITATS, LOLA! UN BESET

Sandra i Aina.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS LOLA!!!! Tant si el teu aniversari es 19 com 29 de novembre. Et desitgem un dia molt feliç i replet de regals (fills i Juanito ja sabeu: a rascar-se la butxaca toca). FELICITATS i BESETS de Victor, Martina, Carlos i Soni.

rocio ha dit...

Felicitats Lola¡¡
Que pases bon dia amb tota la famili i sobretot amb la teua neta, que de segur ja tindra el traje apunt per a eixir a la presentacio.

Mayte ha dit...

bon aniversari, avore si ens visites per açi

Angeles ll. ha dit...

molres felicitats lola¡ q complisques molts anys més i q tots eu vegam¡

rojuel ha dit...

Perdoneu, m'he equivocat, l'aniversari és avui, dia 19 de novembre. Moltíssimes felicitats, Lola!!

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS DE PART DE RAMON Y JAQUIE Y QUE CUMPLISQUES MOLS MES. "JUANITO ENCARA ESTA BONA PA AMBIARLA AL MATAEROR A TRABALLAR" LOLA FANY DIU QUE FELICITATS Y LA TORTA DEL DOMENCHE DE CHOCOLATE.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS. QUE COMPLISCA MES ANYS I QUE ESMANTIGA AIXINA DE JOVE ...

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS LOLI, QUE PASES UN FELIç DIA DE ANIVERSARI Y QUE EL FATGEN MOLTS REGALETS (FAMILIA A GASTARSE ELS DINERETS).FAMILIA CELDA-LUCAS

Anònim ha dit...

TIA QUE SE MA PASAT LO DE DONARTE MOLTS BESETS Y A LA XIQUITINA TAMBE QUE TINC MOLTES GANES DE VORELA. PORTEULA PRONTE. MUAK MUAK
MARI

Anònim ha dit...

Vaig un poc amb retràs perquè els rotllos de caterines em tenen una miqueta absorbida, però sempre és bon moment per a desitjar que tingues un any molt bonic i, sobretot, amb molta salut. I si de pas cau alguna "joieta" d'eixes que es posen en els dits, o en les orelles, o en les monyiques..., millor que millor ¿has agarrat la indirecta Juanet?. Felicitats.

Anònim ha dit...

MOLTES GRACIES A TOTS PER AVER-SE ENRECORDAT DE MI EN EL MEU ANIVERSARI..UN ABRAÇ A TOTS...LOLA..

Anònim ha dit...

Moltes feliçitats en el dia del teu aniversari de part de tota la famili dels gatets.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats encara que siga amb retras,a segir igual de jove

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.