dilluns, 17 de novembre del 2008

EL RESULTAT DEL....

FUTBET INFANTIL

Be sols comentar-vos els partits de futbet infantil que tingueren lloc els dies 8 i 15 de novembre al poliesportiu del mareny.


En primer lloc ens toca jugar contra la falla 18 de Juliol, que mos acaçaren a balonades i fins i tot hi hagueren ferits de gravetat com podeu apreciar a les fotos, i damunt ens guanyaren 7 a 0.






El segon partit el juguarem contra la falla El Mercat que acaba segent campio del torneig, peor sols ens guanyaren per 3 a 0, esforçant-mos per fer un gran partit.

L´ultim partit , el del dia 8 , el juguarem contra la Falla Verge de Sales i com no estavem molt motivats perguerem 4 a 3, pero com a minim marcarem 3 gols de bella factura.


Aixi, com no hem vam guanayr cap tingurem que jugar el campeonat de consolacio o tambe anomenat per nosaltres campeonat B, que se jugabem les posicions del 5 al 8.



Primer juguarem contra la Falla de l´Ajuntament GUANYANT-LOS per 2 a 1 despleguant un gran joc i aixina poder jugarnos el 5 o 6 lloc contra altra vegada la falla Verge de Sales que tambe guanya, pero esta vegada sucumbirem al nostre potencial remuntador i remontarem per dos vegades i acabarem guanyant-los ,

Per 2 a 3.


Aixi que quedarem els quints o primers del grup B.


"ENHORABONA CAMPIONS"


*ARTICLE DE ERIC E IVAN

10 comentaris:

Mayte ha dit...

eNHORABONA XICONS , JA SABEU QUE SEMPRE TINDREU EL APOYO INCANDICIONAL DELS VOSTRES PARES I DAMUNT FEU ESPORT I SOBVRETOT FALLA, I MESTRES PUGAM ANIREM INFORMANT A LA PENYA XUQUERERA I DES D´AÇI DONAR LES GRACIES A ERIC E IVAN PER FERNOS APLEGAR ESTA INFORMACIO I PODER.LA POSAR AL NOSTRE BLOG, TAMBE TINDREU LES FOTOS CORRESPONETS DEL DIES DE FUTBET AMB UN ALBUM A AL GALERIA DE FOTOS.
GRACIES GATET

Mayte ha dit...

eiiiii, QUE S´HEM OBLIDABA , TAMBE TENIU EL MEU APOYO,EJEJEJJE

MADUIXANA ha dit...

MOLT BE CUERPOS, ENS FEREU PASAR UNA ESTONAD DE LO MES DIVERTIDA, NO MES DIRVOS QUE LA VOSTRA PARTICIPASIO EN LA FALLA NO MES A FET QUE COMENSAR.
ANIMO CAMPEONS, SOU ELS MIJORS

rocio ha dit...

Primer que res voldria tornar a donar l'enhorabona a tot l'equip per la vostra posiscio, però principalment per defendre a la xuquer fins a la fi.

Despres agraïr a Ivan i Eric el seu article, m'alegrat molt entrar i vore'l escrit per vosaltres els protagonistes.

Xuquerets que el menuts venen pegant fort¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

molt bé, i encara millor l'article anim i felicitacions a l'altra arraseu

Anònim ha dit...

Un estreno porta a un altre. Primer l'estreno futboler i després l'estreno periodístic. Enhorabona per intentar-ho, això és el més important. Per cert, estaveu molt reguapos en eixes samarretes groguetes patrocinades pel president consorte. Gràcies també al nostre patrocinador.

MADUIXANA ha dit...

LA VERITAT ES QUE TE RAO DULIA TENIM QUE AGRAIR AL NOSTRE PATROCINAOR, PUES ELS NOSTRES REPRESENTANS ESTABEN DE LO MES GUAPOS TAN VEN EQUIPS EN EL NOM RAERE EN LA ESQUENA JUNT AL Nº DE CADAS CU...

Anònim ha dit...

HOLA XUQUERETS,VUIC DONAR LA ENHORABONA PER ELS PARTITS QUE AU PARTICIPAT SOU XIQUOTETS PERO MOLT GRANS,I ENHORABONA PER L'ARTICLE QUE AN RECILAT ELS MEUS NEVOTS ERIC E IVAN.JAQUI

Anònim ha dit...

DE CATEGORIA, SOUS UNS CRACKS, TANT EN LA REDACIÓ DEL ARTICLE COM EN EL EVENT DEPORTIU QUEL MOTIVÁ. eNHORABONA CAMPIONS. SOU UNS FENÓMENOS. I ENHORABONA TAMBE AL MISTER SR. ROBER ROMEU QUE EU VA FER DE CATEGORIA I QUE SEGUR QUE ELL ES RESPONSABLE DEL EXIT ACONSEGUIT. ENHORABONA AL ENTRENADOR I EQUIP, ENS SENTIM ORGULLOSOS DE VOSALTRES JA QUE EU TINGUT DE EL VALOR DE FER FRONT QUAND LES COSES S´HAVIEN FICAT DIFICIL I EU SABUT REMONTAR. pER A MI SOU ELS MILLORS.

rojuel ha dit...

Moltíssimes felicitats als nostres futbolers, per participar en el campionat, per l'èxit aconseguit en la segona ronda i per l'article que ens han enviat. Enhorabona a tots, l'any que ve més i millor

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.