dimarts, 10 de gener del 2012

PLAY-BACK INFANTIL


Hola mamis!!! com bé sabeu totes el dia 22 de gener és la mostra de play-backs al Centre Cultural Bernat i Baldoví, i els més menuts de la falla també tenen actució pròpia.

Com tots els anys els babys i els

menudets de la falla faran la delícia de tots amb una cançoneta preparada exclusivament per a ells. Així, que mamis, si voleu que els vostres menuts ens acompanyen dalt de l'escenari, vos esperem DIMECRES dia 11 de GENER a les 18:00 HORES al CAU per tal d'elegir entre tots les propostes de cançò que hem pensat i d'informar-vos del vestuari i dels horaris d'assaig.

Ja sabeu, si voleu que els vostres fills passen un ratet molt divertit, ens vegem dimecres!!!!!!

Si conegueu a mamis o papis que que no lligen el blog i sabeu que els agradaria que els xiquets ixiren al play-back, per favor passeu la veu. Gràcies.



1 comentari:

dúlia ha dit...

La veritat és que els xiquets sempre ho fan graciós, tant si riuen com si ploren. Esperem que s'ho passen bé.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.