dimarts, 17 de gener del 2012

PRESENTACIO 2012

EL DECORAT
LA FALLA






`FALLERES MAJORS I PRESIDENT






MES FALLA




PRIMERES FOTOS DE NOSTRA PRESENTACIO DEL DISSABTE 14/01, ESPEREM LES TEUES FOTOS.....




FOTOS CEDIDES PER MADUIXANA

3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

QUE GUAPOS TOTS I LA MEUA ENHORABONA A TOTS ELS QUE HAN FET POSIBLE UNA PRESENTACIÓ TAN XULA I EMOTIVA..... GRASIES ( ah! ja vos enviare mes fotos)

Martí ha dit...

Xeeeeeee, la presentació es quedà de categoría. I el ball m' agrada a munto, perque al meu pareixer les colles erem tot una, i això em mola molt. La fallera Major, molt guapa, el Presi molt elegant, i totes les nostres falleres guapisimes. Ah, Duli, nosaltres raonarem al cau pero ens deixarem la cassalleta. Queda pendent.

Martí ha dit...

Ah, dos cossetes mes. Una el acte de la presentació i decorat es queda de categoría, i dos el meu compare diu que per subsanar el error que vaig tindre el dissabte en el malantes del cafe amb el xulo, en el primer ball al cau el cafe corre del seu comte. Un abras per a tots.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.