dimecres, 11 de gener del 2012

OPERACIÓ PRESENTACIÓ

Bon dia xuquerets! Només dir-vos, que el proper cap de setmana, com ja sabreu, serà especial per als fallers i falleres de la Xúquer, perquè tindrà lloc la nostra Presentació. Serà el dia en què la nostra benvolguda falla presente als seus veïns i amics els membres de la seva comissió, i per suposat, la que serà la seva Fallera Major o màxima representant durant l'exercici. Es tracta del primer dia (de 2012 clar) en què sortirem al carrer per posar-li música i color com millor sabem, supose que tindreu les mateixes ganes i il·lusió que jo, que el 2011 ja queda un poc lluny...

Be, ací vos deixe el cartell d'enguany, de mans de Romeu, per tal que aneu posant-se en situació:



I per acabar dir que de vesprada-nit hi ha gent al cau fent el decorat, si teniu temps i ganes de tirar una maneta ja sabeu, tota ajuda es poca. Ens veiem xuquerets.

6 comentaris:

dúlia ha dit...

M'agrada molt el cartell, és modern i lluïx "a manta".

MADUIXANA ha dit...

ENHORABONA ROMEU PER EL CARTELL TAN XULO, ERES UN CRACK.... ANY A ANY ENS SORPRENS....
BUENO ANIMO A TOTS QUE COMENÇEM EL CONTER PER VORE A LES GUAPES REPRESENTANTS DE LA NOSTRA COMISSIO TANT MAJORS COM INFANTILS, AGRAÏNT TAMBE A TOTES ESTES PERSONES QUE ESTAN FENT EL DECORAT QUE JA VOREU QUE COSE MES BONICA.... AH I CREC QUE LES ENTRAES ES FICARAN A LA VENTA AL DIVENDRES.... ANIMEUSE

INMA ha dit...

ai que il.lució, ja esta ahi!!!, El cartel es super xulo, moltes gracies Romeu, i si no menganye les entrades a partir d hui ya es venen al casal.

Martí ha dit...

El cartell está, com ve seguent costum, de categoría. Romeu es un crack i está malacostumbranmos. Damunt, la bellesa del cartell está incrementat per la bellesa de la nostra fallera major, que mes es pot demanar?... Lo dit, el cartell está de categoría i la nostra Inma esta guapísima. Ja tinc ganes de que vinga la "representació" (que es lo que jo día quand era xicotet) ja que per a mi es un dels millors actes. Duli, ens vegem el dissabte i ens farem una cassalleta tu i jo, val? i així raonem, que tinc ganes a manta de raonar amb tu.

Martí ha dit...

cOM BE DIU LA MADUIXANA ES MOLT D' AGRAIR ALS FALLERS QU' ESTÁN FENT EL DECORAT. SOU ELS MILLORS. SINCERAMENT EU CREEC I EU DIC. SOU UNS CRACKS PER LA VOSTRA DESINTERESADA TASCA SENSE LA CUAL NO ES PODRÍA FER LA PRESENTACIÓ. PER AIXO BRINDE PER VOSALTRES. SOU ELS MILLORS. EL DISSABTE EN LA PRESENTACIÓ JA ENS FAREM UNA COCACOLA JUNTS (cassalleta no que sou molt perillosos i jo molt fluixet)

Esther ha dit...

Pues si xuquerets este Romeu és un artista!!!!!! Cada any pense, com serà el cartell d'enguany???? i la decoració de la presentació???
Bo que això ja ho tenim ahí, i en breu descobrirem el treball que han ralitzat els xuquerets del decorat, enhorabona a tots!!!!!!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.