dilluns, 24 d’octubre del 2011

ja tenim algunes fotos......

LA PROCLAMACIÓ DE NOSTRA



FALLERA MAJOR 2012



SENYORETA: INMA ALVÀREZ CISCAR












SI ENS TENS MES FOTOS I VOLS QUE LES PUBLIQUEM....JA SAPS AL CORREU DE LA FALLA LES ESPEREM....


ENHORABONA INMA


5 comentaris:

dúlia ha dit...

Enhorabona Imma, ara ja sí fallera major. Es quedà molt bé el sopar i la festa i el casal estava molt bonic, amb tanta gent i tan ben ornamentat. Espere que ho disfrutes.

Gorgo ha dit...

Enhorabona tot es quedá molt bé i jo meu pasi en grande. Que tingues un bon regnat. Un beset

Martí ha dit...

Enhorabona Inma. Tot es queda de categoría. La nit va ser espectacular i molt emotiva. Espere que les nits falleres que es queden per viure siguen encara millor. Que tingues un bon regnat i que disfrutes molt de les falles.

rocio ha dit...

Enhorabona Inma, estas guapísima. Per els comentaris anteriors vec que seu pasareu molt be...pues així serà tot el regnat i ara sí, alli estarem per acompanyar-te, a mi de segur que no se m'oblida el dia que el proclamaren FM2012.

MADUIXANA ha dit...

ENHORABONA INMA I TOT ES QUEDA MOL BE, I SEGUR QUE TOT LO QUE ENS QUEDA PER VIURE TAMBE... AÇO COMENÇA ARA I EL MEU DESITG ES QUE DISFRUTES AL MAXIM. MOL BON REIGNAT GUAPISSIMA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.