dimecres, 26 d’octubre del 2011

Delegació de Protocol informa:

Per tal de poder celebrar un altre any la festa del faller d'honor, aquesta delegació està valorant diversos pressupostos en diferents salons de banquets i restaurants, és per això que el proper divendres 28 es donaran a conèixer totes les ofertes recollides fins a la data perquè pugueu valorar-les i escollir la que millor vos agrade, a principis de la propera setmana hem de deixar el tema tancat amb la sala o el restaurant que més ens agrade, altres falles ja ho tenen contractat i no volem tenir problemes amb la data.
T'esperem a la reunió, no faltes!
DELEGACIÓ DE PROTOCOL.

1 comentari:

Esther ha dit...

MOLT BÉ, L'ANY PASSAT JA ES QUEDÀ DE CATEGORIA I DE SEGUR QUE ENGUANY, AMB UN ANYS MÉS D'EXPERIÈNCIA MOLT MILLOR. ALLÍ ESTARÉ (O ALMENYS IXA ÉS LA MEUA INTENCIÓ)ESTE DIVENDRES.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.