dissabte, 1 d’octubre del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... EMILI


FELIÇ 25 ANIVERSARI!!!!

7 comentaris:

Martí ha dit...

Moltes felicitats Emili. Espere que la teua familia el regale moltes cosetes, sobre tot el teu cunyat el "presi", que s' estire un poquet. Et desitge moltes felicitats i que cumplixques molts anys mes en la falla junt a tots.

David ha dit...

Moltíssimes felicitats cunyat. Disfruta del teu dia. Algo gastaràs no?

IKER ha dit...

TIO MOLTES FELICITATS!!!BESSETS DEL XUFARRIN COM TU ME DIUS.

JASMINA ha dit...

MOLTES FELICITATS GERMANET!!!! MOLTS BESSETS GUAPO. I DEMA LA TORTAETA.... I HUI A DISFRUTAR EN ELS TEUS AMICS, QUE ELS 25 S'HAN DE CELEBRAR COM TOCA.

Nelo ha dit...

Ei caram, Emili, pareixes el de l'anunci del yogurazo!
Felicitats en el teu aniversari, que ho passes molt bé i que continues donant alegries als teus familiars i amistats.

MARIETA ha dit...

Hola tio moltissimes felicitats de la mami,del papi i meues te volem tots molt espere que la tortaeta te abaxa agradat molt,adios tio mols besets.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS EN UNA MIQUETA DE RETRAS PER ESTE MIG, JA QUE EL VAIG VORE EL MATEIX DIA I EL VAIG FELICITAR, JUNT ALS TEUS AMIGOTS I PER LO QUE SÉ JA CELEBRARES COM CAL, JAJAJJA BUENO MOLS BESETS GUAPO

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.