dilluns, 31 d’agost del 2009

I HUI DE QUI ES?


Avui la familia Cuenca- Abanades està de celebració, hui, 31 d'agost, és l'aniversari de la xiqueta dels seus ulls, l'aniversari d'Esther. No podia faltar la nostra felicitació, aixi és que ahi va:

Els xuquerets et desitgem que passes un bon i molt feliç dia i esperem que et facen molts regalets, que complixques molts anys més i que ho faces en la Xúquer, amb nosaltres



FELIÇ ANIVERSARI!!

3 comentaris:

Carmen ha dit...

Hola, Moltes Felicitats Esther¡¡ per molts anys. Cuenca em deus un xupito en la teua barra fashion.
Felicitar també, amb retard, a Desi i al "Uetxo". He tornat de vacances hui i ho he vist a la web.
En la propera reunió hi ha molts aniversaris que celebrar... Fins prompte.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPISSIMA, QUE TINGUES UN BON DIA, A MES QUE ESTIC SEGURA DE TOTS EL REGALS QUE HUI EL FARAN TOTS ELS FAMILIARS I AMIGUETS.....
CUENCA ENS DEUS UN CHUPITO....

dúlia ha dit...

Moltes felicitats Esther. Et desitge que este any estiga per a tu ple de rialles, d'il.lusions, d'amistat, de família i, com no, de falla. Que t'ho passes molt bé i que els papis et facen un bon regal. I, com diu Carmen, Cuenca prepara la butxaca que la ronda t'eixirà cara.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.