dissabte, 8 de desembre del 2007

VALENCIA EN FALLES ...

ttp://www.ciberfallas.com/videos/fallas.wmv

PUNJA ACI...

La meua amiga Esther Serrano m´ha enviat al meu correu aquest increible , impresionant , i espectacular video, supose que vosaltres o alguns de tots vosaltres ja el tindreu o haureu vist pero m´ha paregut bona idea posar-lo al nostre blog.

Reflecta la vida fallera i dels que viuen per les falles , els nostres avant-passats , les nostres tradicions , les mascletades en aquella epoca , nostres vestits de valenciana en nostres avant-passats , e inclus imatges que posen la pell de gallineta, ja voreu, ja....
La veritat es que a mi m´agradat molt i pense que a tots vosaltres tambe vos agradara..... ay, Esther que penses en tot.
Gracies

7 comentaris:

Esther ha dit...

EI MAY!!!!! A QUE ESTÀ XULO?? SE M´HAN POSAT ELSPELS DE PUNTA MIRANT-LO. ES QUE QUI NO ÉS FALLER/A NO CONEIX IXE SENTIMENT.

Mayte ha dit...

si que es veritat, Esther , les imatges que hi han son molt boniques.
La veritat es que pense que sense ser faller igual agradara , no???

Anònim ha dit...

Deu de estar molt xulo, pero jo encara no he pogut vorelo!!! punje en la web i em diu no disponible, a vorem si puc vorel, estic intrigà!!!

Anònim ha dit...

impresionant aquest video la beritat eske es molt bo i esta molt bem fet buskeu mes videos com aquest fan recordar molt bons moments

Anònim ha dit...

ola tots !!!
els vidio esta molt xulo,teniu rao avorrona la pell,espere ke a tots els agrade fallers i no fallers perke la veritat eske valencia es unica.
adeww!!!

Anònim ha dit...

ola atots i totes anonimo antes de blai soc jo hector no se com anaba i fiki anonim bo pos lo dit aborronat els dos minuts ma estat aborronant i ma impresionant moltisim

Anònim ha dit...

Esta molt xulo, per fi el vaig poder vore....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.