dimecres, 6 de juny del 2007

SE'NS CASEN DOS XUQUERETS



després de quasi 30 anys a les esquenes, se'ns casa el xuqueret mes actiu en els playbacks i en els sainets, des d'ací felicitar-lo personalment i recordar-li que li espera una despedida de lo mes..., bo no avancem esdeveniments i que es vaja calfant el cabet, de moment toca disfrutar de la predespedida i la despedida ja vindrà.

Hi haurà disfressa?no se, però ací vos puc mostrar alguns dels seus últims modelets, se'ls va posar a Terol, quan ell, la meua germana, la meua novia i jo varem estar l'any passat per a celebrar el dia de Sant Valentí. Vos deixe disfrutant de les fotos i si la pròxima setmana tinc un poc de temps, ja posarem alguna cosa mes per a calfar la despedida i vos contaré com hi ha quedat la predespedida, "cuñaooooooo" la que se t'espera!!!.




El teu meravellós cunyat, Morales.

13 comentaris:

morales ha dit...

ai cuñao, ja comencen a caure les primeres brometes i aixo que encara queda mes d'una setmana per a la despedida, jajaja. Que comence el festival.

Gemmeta ha dit...

Ai Abel!!!!
que el pareix el teu cunyat??jejejeje.

Jo no podré anar a la predespedida, tinc una despedida, però, que tenim que fer....., a la pròxima setmana me la venga-re.

Passeu-ho molt be!!!!!!

P.D.: Açò no es res pa lo que te que vindre....

Anònim ha dit...

YEEEE CUÑAO!!!!!!!!!!!!!!SOC LA CUÑA MES SIMPATICA, MES DIVERTIDA, MES ALEGRE,... QUE TENS,JA SAS QUI SOC, NO?HASTA JO HE ENTRAT A LA WEB DE LA XUQUER PA VORET!!!!!!HAS CONSEGUIT LO IMPOSIBLE!!!JAJAJAJA, ES BROMETA.DISFRUTA AL MAXIM LO POC QUE TE QUEDA DE SOLTER, QUE JA SAPS QUE HOME CASAT, HOME....EJEM.MENUDES DESPEDIDES SE T'ESPEREN,DISFRUTALES AL MAXIM I PER NO PENSAR EN EL DIA DEL BODORRIO, JA VORAS JA.SAPIES QUE ESTIC MOLT CONTENTA DE QUE TE CASES EN UNA CARLA, SON LES MILLORS LA VERITAT, HAS FET BONA ELECCIO.PASSEU-HO MOLT BE I ESPERE QUE SEMPRE ESTIGAU TAN CONTENTS COM SE VOS VEU ARA I QUE DURE PA TOTA LA VIDA.BUENO QUE JA M'ANROLLAT PROU,ENORABONA I UN BESET MOLT FORT ALS DOS.AH!NO OBLIDEU DURME UN REGAL BEN XULO DEL VIATGE!JEJEJE
CARLA

Anònim ha dit...

el meu abel¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡jajaja q graciós q estas, clar lo de el "meu" en permís de la meua carleta¡¡¡jajajaja, ja estan ahi les despedides, la boda ,, q fort pareix q va ser ahir quan em comunicareu q es casaveu i q jo era testic ( pa mi es com si fora padrina o algo ,,, jajajaj)bueno abel en la predespedida per q estarem junts pero espere q en la despe , teu pases suxbe i q no te fajen moltes putaes... jajaja i bueno desitjar per a carla i abel q la vida els oferisca el millor¡¡¡¡ bueno q estic molt nerviosa i q ja anirem contant per asi com qden els evants......

rocio ha dit...

predespedipa¡¡¡¡ ale,ale¡¡¡ tot el mes de festival.
Que seu pasen molt be, i ja anireu contan-mos com va tot i les brometes...

Morales, ojo que darrere vas tu,jajaja

morales ha dit...

SI ROCIO??? AIII D'ASI A QUE ME TOQUE A MI... ENCARA QUEDA, PERO ARA ANEM A LO QUE ANEM I DISFRUTAREM AL MAXIM. BUENO ROCIO, CONTINUAREM INFORMANT.JEJEJE.

Anònim ha dit...

Holaaaaa.....!!!!! Soc la NOVIA CUCU!!!!, que teniu ganes de festa eh.., pues este disabte en la part priva de la Go! comença tot. Feu el favor de ficar fotos de Abel mes afavorit que fa molta risa en eixes fotos. Ah no feu moltes putaetes en les despedies. ¡¡¡VIXA LA NOVIA!!!!

Anònim ha dit...

pos tu guapeta apreparat... jo no mes dic desde asi, i faig un cridament , q a qui puga el disabte 16 cap a les 6 de la vesprada, q vaja ixint per els carrers de sueca.... jajajajaj no dic res mes... carla , quan pase ya meu diras perq jajajajaj igual vols matarme .................jajajajq guay¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡la meua xica se cassa...jajaja ...

Anònim ha dit...

Angeles fes una foto de la teua vata i enviamela al mobíl que vuyc vore com es per a ensenyar-la a mamare.

Gemmeta ha dit...

Ai Carleta!!!!
Ja era hora de voret per ací, jejeje.

VISCA LA NOVIA!!!

rocio ha dit...

Angeles jo tambe vuic vore la foto, penjala,jajajaja

Gemmeta ha dit...

jajajajajajajajaja........

Anònim ha dit...

jajaja

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.