divendres, 15 de juny del 2007

9- JUNY !!!!!!! BODORIOOOO¡¡¡¡¡¡

Per fi, ara sí, ara ja ha arribat, ara ja be alló, ara ja estem d’enhorabona, hui es el dia, el dia mes feliç de la seva vida, la EVA JA SE CASA, ara ja passa a ser la SRA. COLLANTES, ¡¡¡Que fort!!!, ja hi ha una mes casà, ara a qui li toca????
Be no s’amuntonen, que tot aplega....
A les 19.30h, quedarem per anar a sa casa i veure-la eixir, les nostres amigues Rocio i la Baldo tenien altre compromís familiar i acudiren al convit, tots preparats, tirarem la traca i càmera de fotos en ma, immortalitzarem el moment, moment que he volgut compartir amb vosaltres, eixe moment que la nostra novia va eixir agarra del braç del seu pare, el pare mes orgullós i amb llàgrimes als ulls. També la mare Mº Carmen i la tia anaven molt guapes, però clar, no tenia que ser menys, perquè apart de la novia l’altra figura a destacar i no es perquè jo l’apecie, una persona que ha donat tot per a que la despedida i la boda ixca de categoria, anava guapíssima, un vestit molt bonic i s’havia portar el seu paper de padrina com la que mes, perquè a part es la seva germana, l’única a la que tenia que acompanyar a l’església, estar allí per a donar el seu gran pas per a casar-se.
La cerimònia tingué lloc al Carmen, l’esglèsia estava repleta de gent, i el nostre retor Don. Paco, va fer que a mes d’un li caigueren unes llagrimetes.... continuarem amb l’arroç, traca, fils de colors i com no les fotos de rigor...
La nostra padrina ens va arreglar un autobús per a que ens portara a la sala de celebracions, a la Santy de Cullera, com si d’una despedida conjunta es tractara però de lo mes mudats¡¡¡¡ completarem l’autobús diferents quadrilles, tots coneguts al menys de vista, també estava el nostre amic visitant del blog San-Vala, aplegarem a la sala y ens férem un cootail de benvinguda fins que vingueren els nuvis, entraren a la sala i sense llevar-los la mirà de damunt els acompanyarem a la taula.
Una vegada la taula completa comença el servici de cambrers, plats de picaeta, refrescos, vins i l’abadejo... i els convidats començarem tots junts ¡ Que se besen....¡ de repent comença un música i allà van els cambrers amb les bandeges de gambes, i despres la carn fins que arribarem a l’hora de la torta.

La típica torta nupcial amb el nuvis dalt per agafar-los i de fons sonant la música, i el amics en les càmeres a la ma per inmortalitzar el moment... aplegà el moment de donar els rams de la novia i comença el recorregut per la sala, rodejant varies taules, i tots mirant-los, pensant ... a qui l'il donarà? qui serà l'agracià' (jejejeje jo ja ho sabia) intentarem distraure a l'agracià, no donant-li importancia... ella no tenia ni idea, i clar per supost que seria mes emocionant. De pronte cambia el sentit i rodeja la taula presidencial on estava la padrina, ballant, en els braços en alt, cantant contentisima, animant als comvidats i seguint els moviments de la seua germana i de sopte, els 2 a l'hora (Eva i Toni) li donen el ram a la HERMANISIMA Esther on es queda bocabadà i els ulls plens de llagrimes, ja no es va poder agunatar, i nosaltres tampoc... soretot Estela que te la llagrima fluixa i la Monti que en totes les bodes es fa de plorar que s'unfla... ¡ ay Esther que d'una boda sempre ix un altra!

Els amics els feren unes quantes brometes i començarem la discomovil on aparegueren uns quants espontanis i ens dedicaren mes d'un cançoneta als fallers de la Xuquer, sobretot el nostre himne que Eva micro en ma i com una fallera mes ens va deleitar... els pares tambe ho pasaren de categoria, inclos ens oferiren algun que altre ball...
la barra sempre plena de gent, els amics alli fins que s'acabara ja que l'autobus venia a per nosaltres a le 4, d'alli anarem tots a la Keppers incluits els nuvis.













BON VIATGE I ENHORABONA¡¡¡¡¡¡

*Article de Mayte

15 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Enhorabona per a EVA I TONI!!!!
Eva, molt, molt guapa!!
I que Glamour, esteu totes poc guapes!!
Mayte, molt ben redactat, quan he arribat a l'entrega del ram m'emocionat i tot, jejeje. que bonicoooooo!!!

rocio ha dit...

Que guapes¡¡¡¡ i guapos¡¡¡¡

May, ja es nota que eres amigua del San-Vala, els articles son igual o mes llarg que els d'ell, jajajajajaja

Mol bo l'article del ! Aqui hay Mayte¡ cada vegada fa millors reportatges.

Que bo un viatget...

rocio ha dit...

es de veres Gemma a mi tambe m'ha emocionat la Mayte¡¡¡

Gemmeta ha dit...

Tens raó Rocio, perdoneu i Guapos!!!

morales ha dit...

Xeeee!!! casi he plorat i tot, molt bo Maite, anhorabona als novensans i a la padrina.

Anònim ha dit...

Enhorabona Maite,s´ha quedat de lujo.Estem tots i totes guapísimes, i com no la novia i la hermanísima sobretot.
La boda es quedà molt be, llástima de no haber pogut estar en tots els aconteciments, però no ens podiem dividir en dos. M´havera agradat estar en la cerimonia. Ja ens ensenyarà Eva el video. Per cert, encara poguerem fer una escapada Rocio i jo a casa la novia i fer-mos una foto en ella abans d´eixir de casa.

Enhorabona per als novensans i que disfruten del viatge que és el millor.

rocio ha dit...

Ayyyyyy Vane¡¡¡ cada dia ens comenten mes xuqueretes, síííííí¡¡¡¡

elsa ha dit...

que guay!ho he tornat a viure tot i me emocionat.Mals plors agarrarem totes en lo del ram,i va ser de lo mes emocionant.La padrina guapisima i totes tambe i mos heu pasarem de lujo i hasta altas horas de la madrugada....ENHORABONA ALS NOVIOS!!!!

rojuel ha dit...

Enhorabora EVA I A TONI també de la meva part!!

Gran article, May, estàs feta tota una "articulista profesional", jajaja

Si que és cert, tots i totes molt guapos, la ocasió ho mereixia, no?

Esther ha dit...

May super xulo l´article!!!! i com sempre un resum perfecte del que ellí es va viure. Se m´han tornat a rodar els ulls d´aigua com ixe dia, m´ha encantat el teu article.

Bé moltes gràcies a tots per fer que ixe dia ens ho passàrem de lujo!!!!!

Ara farem que Carla i Abel ho passen tan bé com ho passàrem nosaltres!!!! Demà més festa!!!!!

Anònim ha dit...

enhorabona per als novios¡¡¡ i tb per a la padrina q estava guapisssisisisma¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ara q la q es guapa poc se pot retocar....per cert, en ves de en la pagina de la falla pareix q estiga en el levante xica q be q escriviu...¡¡¡ haureu d'ensenyarme...jajajaj

Anònim ha dit...

Siiiiiiiiiiiiiii,per fi els nostres espectadors fan que aquestos articles es coneguen i es vegen,anim i continueu aixi,necesitem mes colaboracio dels xuquerets i no xuquerets x a fer que aço vaja avant,jejejeje

Anònim ha dit...

No tot ho he fet jo,gracies a la meua amigueta o comare Rocio,ella es la que s´encarrega de posar les fotetes i publicar-ho,ay,nomes faig que donar-li feina....

Xuso ha dit...

Enhorabona als nuvis i a la padrina que anaven guapíssims, i als pares la novia també estaven estupendos.

Jo els vaig vore eixir de casa, jajaja són veïns meus!!

Per cert, enhorabona també al blog, no sé si s'haureu donat compte entre tanta celebració que teniu este mes de juny els xuquerets, però haveu sobrepassat les 10000 visites!! seguiu així!!!

San-vala ha dit...

Enhorabona als novençans, jo tambè meu pasi de luxe i havera arrivat al Keepers segur si no havera tingut que treballar a l'endemà...

Molt bon article Mayte, m'he emocionat recordant ixos moments.

Com no enhorabona per les 10000 visites i que el rulo no pare

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.