dijous, 14 de juny del 2007

ENS N'ANEM DE DESPEDIDA


Doncs si xuquerets, ens n'anem de despedida, clar esta, després d'haver eixit amb bon peu de la predespedida ara ja va de bo, el passat dissabte vam anar de “predespedida” i ens ho vam passar en gran, al matí esmorzar, això si, vam començar amb algunes baixes, vam anar la família del nóvio i 1 amic, després ja a migdia estàvem un poquet alegres,com és costum després d'un esmorzar d'estes característiques, i ens en vam anar a la caseta perquè allí ens esperaven el pare del nóvio, el sogre, o siga mon pare i alguns amics d'estos, preparant els nostres tradicionals guisos com són la paella i l'espardenya, on ja començaven a acudir la resta d'amics del nóvio. No va faltar de res, Casalla, quintets, whisky, beefeater, cartes..., hi ha qui li agrada molt la festa i sol passar-se el dia muntant-la amb qualsevol classe de petards, Gemma tu ja saps qui és, el més important per a passar un matí en el camp, jajaja!!!


Ja a la nit, ens en vam anar a sopar i tot bé, això si, Julian i el Xulo no volien que parlàrem de futbol, estava prohibit, i ja quan va tocar l'hora de reenganxar amb la festa, vam anar a la GO! a buscar la quadrilla de la nóvia, els dos ens van llogar la part de dalt i es va quedar de luxe. I ja per a finalitzar la vetlada, quan vam tancar la GO!, com el cos inclús tènia ganes de festa, com no, ens en vam anar els mes festerets a Keepers per a què no ens posaren falta.


Rocio, així és una predespedida, vos aconselle a tots una festa com esta, encara que, això si, agarreu-la amb calma, el dia és molt llarg i cal cuidar al cos.



Ara si, el bo està a punt de començar, si tot funciona bé, deurien d'haver-hi cartells, xarangues, disfresses… ui açò es posa interessant,Abel al final el disfressarem??? Per si de cas, vos convide a tots a eixir als carrers del Barri Indio, a les inmediacions de l'avinguda i als carrers mes cèntrics del poble perquè açò pot ser la bomba, ara si, m'acomiade de vosaltres de moment i vos deixe amb algunes de les fotografies del passat dissabte i com no, amb una altra del nóvio disfressat, per a que aneu entrant en calor, jejeje.





Continuarem informant, açò és sols el principi!!!


*Article de Morales.

19 comentaris:

morales ha dit...

Gemma hi ha una foto que te tapa pert de les lletres, pero aixina i tot ens a quedat de luxe!!!
Rocio, te dixat algo clar?jejeje.
Abel ves preparante que com dic en el article, aço sols es el principi, jajaja.

Gemmeta ha dit...

Ja veig, que ho passareu molt be, per lo que ens contes i com no per les fotos, la veritat, hem vaig quedar en les ganes d'anar però.... A la despedida de segur que ho passem molt be, ja ho tenim ai, sols ens queden dos dies.
Carla, ja estàs preparada per a la despedida??!!!jajajajaja.

Gemmeta ha dit...

Javi, si que se qui es el dels petards, "es lo que mes li agrada"jajajaja.

rocio ha dit...

Que guay¡¡¡¡ no sabia que espodia llogarla GO.
La predespedida era per axis i xiques junts...molt be¡¡

bo esperem els articles dels altres acte ja que teniu quasi tot el mes de comboi, que seu paseu molt be a la despe¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Jeeeee....!!!!! Que passa x ahi!! Gema ja stic aprepara, i tu? te vas perdre el dissabte en la Go! xo weno encara queda el plat fort. ¡¡¡¡¡ LA DESPEDIDA!!!!!!!, ves preparante x a la Piscina, Paella, ¿Charanga?, ¿Disfressa (weno pa aixo me tinc q. preparat jo)?, ¿boy? !!NO PER FAVOR Q. ME DONA ASKET. Y AIXO SEGUR AUTOBUSSSSAAAAA!!!!.

San-vala ha dit...

Jo estava convidat per a la predespedida a la GO, però no vaig poder per compromisos.

Tant a Carla com a Abel que els conec i als amics es desitje que seu pasen bè a la despedida i que disfruten de les ultimes coletades de solters.

Clar i amics i amigues tambè. Que de segur que es així perquè la cuadrilla de figures es impresionant tant xics com xiquets...

Gemmeta ha dit...

Moralita, JA ESTIC PREPARA, JA!!!!!
I EN GANES!!!!

Xuso ha dit...

eixe abel (arturo valls) i eixe larry (cantant de pereza) disfrutant del bon guisopo a la caseta, que bé s'ho monten alguns!!

Enhorabona als nuvis!! ja es veu que la rallareu alteta, i això que era la prèvia!!

Disfruteu el que vos queda!!!!
P.d.: eixe Morales esta fet tot un redactor!!!!
Enhorabona xuquerets!!!

elsa ha dit...

yeee,moralita!!!!jo tambe estic super prepara pa le despe....ja voras lo be que mos heu pasem,sobretot tu loqueta.ja queda menos....

morales ha dit...

Gracies xuso, la veritat es que la intencio era la de ser redactor pero me vaig quedar per el cami.
Gemma es veritat, et vam possar falta en la go
Ojo a les xicones que vosatros esteu molt loquetes noi me marejeu als gossos.jejeje!!!
P.D. no li porteu un boy, portenliu 2, jajaja

Gemmeta ha dit...

jajajajajajaja. pobres gossets!!!

Anònim ha dit...

Xiques aneu amb molt de cuidaet perquè m'han dit que el camp esta ple de càmeres, òssiga, que la que vullga fer top-less és lliure de fer-ho però després que no es queixe si els paparachis possen alguna foto en la web de la falla.jojojo

Anònim ha dit...

yeeeeeeeee¡¡¡¡¡ xicones ya vec q esteu preparades sobretoto elsa i gema q son dos figures a nivell mundial¡¡jajaja jo tb tinc moltes ganes i molt de comboi¡¡¡¡ ens ho anem a pasar de lujo¡¡¡¡ si carlatens boy , pero es moro q era mes baratet¡¡jajajajaja es broma, o no??per cert el anonim te rao, ahi ni han tipos q valen millon ( no m'incluixc)jajaj pero l'exclusiva ya la tinc venuda aixi q es pere q ningu me la estropee jajajaj buneo ja qdsa menys.................

morales ha dit...

Angeles, pareix que aneu a tindre algun espontaneo, avore si es el boy...ejemmm!!!
Per cert un 10 per als xicons, anbordat els cartells, per no dir com es quedara la resta de la festa, jejeje, ai cunyao la que se t'espera.
ARA SI, VA DE BO!!!

Anònim ha dit...

perdona javi pero se t'ha oblidat comentar q els cartells de les xicones tb s'han qdat de lujo, a carla li afavorix molt el trajet de julia roberts ..jajajja si''??una sorpresa?? no faras tu de boy no??jajaja

Anònim ha dit...

per cert gemeta a vore si menseñes a publicar un comentari..... q crec q ya ve a ser hora¡¡¡¡jajajaj

Gemmeta ha dit...

jajajajaja. Angeles carinyo, el comentari l'acabes de fer, i jo crec que ho domines prou be, jajajajaja. i el article, també saps com fer-ho.
A una coseta, demà en recordat del vikini, jejeje

morales ha dit...

Crec que es quedareu en les ganes de vorem fent de boy, jejeje, bueno tens rao, el cartel de les xiques esta be, pero no pot en els de els xicons, vos em superat.jajaja

Anònim ha dit...

ay collo¡¡¡¡ no volioa dir comentari , sino article pero da igual tu mas entes¡¡¡¡ si estarem estupendes en bikini.... per faovr tot lo mon a traure la cera i depilarse be¡¡¡ jajajaj per als michelins ya no hi ha res a fer lo q ni ha jua, i lo q se coman los gusanos, q lo disfruten los humanos¡¡¡ jajajaj bueno javi si tu guañes .... pero molen mes els nostres¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡jajajajaj

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.