dissabte, 28 d’abril del 2007

JA TENIM FALLERA MAJOR!!!



Enguany si!!! Després d'alguns anys en què ningú no es decidia a representar la nostra comissió com a fallera major, divendres passat, Laura Esteve i Lorente va ser escollida Fallera Major 2007-2008 de la nostra benvolguda falla.

Encara que els Presidents i les Falleres Majors Infantils d'aquests anys han sabut representar molt be la nostra comissió, estareu d'acord en mi en què faltava alguna cosa: una de les reines de la festa fallera. El fet de no tenir fallera major fa que la presentació no siga el mateix, ni tampoc un passacarrer (o un munt de coses més) i per suposat no és el mateix el dia gran de la festa fallera, el dia de Sant Josep.

Des d'aquestes línies i de tot cor m'agradaria felicitar Laura i desitjar-li unes magnífiques festes josefines, en les quals gaudisca de cadascun dels actes fallers i cadascun dels segons del seu regnat, que no cal dir que ja ha començat, perquè com sempre diem les falles no son tres dies, són tot l'any.

Ara només falta que s'animen una fallereta i un falleret que estiguen disposats a representar la nostra cort infantil. I que més puc dir?

VISCA NOSTRA FALLERA MAJOR!!
VISCA LA FALLA XUQUER!!


Article de Rojuel

17 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Enhorabona LAURA!!!!!

Ja se que ahir et vaig felicitar, però dona igual heu torne a fer.

Lauri, espere que siga un any inolvidable, que ho disfrutes al màxim i ho passes de lo mes bé.
Quines falles ens esperen!!!!

I que digueu de la brometa que li gastà Espe??jejeje.

Anònim ha dit...

Gracies Gemma, Rojuel i tota la falla en general (no vullc deixar-me a ningu), segur que sera un any inolvidable per a mi i tota la meua familia ja que sabeu que ho vixquem molt.
Gracies a tots per apoyarme i segur que ho pasarem molt be estes falles i durant tot l'any, no vullc que falte ningu!
Respecte a la brometa de Espe millor no dic res....ja l'agarrare.

Fran ha dit...

JE QUE JA ESTIC ASI¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Mayte ha dit...

Laureta moltes felicitats,espere que teu pases el millor posible i sobretot k ens faça bon oratge.ja tinc ganes de k vinguen i sobretot la desperta,sas k la Baldo i jo anem a totes aixina que enguany no dormiras molt,i ja ens encarregarem mosatros de tocarte al timbre per despertarte abans del primer cuet.besets wapa

Anònim ha dit...

Gracies Mayte segur que no faltaras ni tu ni la baldo a les despertaes ni a ningun acte perque cumplidores sou! mos asperen unes falles....

rojuel ha dit...

hola franki!! Ja era hora que et registrares...

Rafa diu ke no sabia que a Riola arribava internet, jajaja

Anònim ha dit...

ENHORABONA LAURAAAA!!!
FALLERA MAYOR 2008 KE TEU PASES LO MILLOR POSIBLE KE YA ESTEM EN FALLESSSSSS!!!!JEJEJ

rocio ha dit...

Esa Laura, esa Laura ....e¡ e¡.....Felicitat primer que res a Laura per el seu regnat de Fallera Major 2007-2008 i que teu passes lo millor que puges, i també amb nosaltres que segur que estarem per celebra-ho.

Desprès donar la enhorabona a la família i al Cubi que el divendres va repartir les bandeges de pastissets i el xampany molt be, jajaja (enguany en repartirà unes quantes).

Per últim tenim que felicitar a la Rojuel per el seu primer article, ¡¡¡¡PROMESA CUMPLIDA¡¡¡ i fins l’altre que has quedat molt be

Anònim ha dit...

ENHORABONA LAURA PER ACONSEGUIR L'OBJECTIU QUE TE VAS MARCAR L'ANY PASSAT I PER FER EL TEU SONMI REALITAT, ESPERE QUE SIGA UN GRAN ANY PER A TU I ESTIC SEGUR QUE ENS REPRESENTARAS DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE.

P.D.: KUBI, SAPS EN QUIN LIO T'HAS FICAT?, EN LES PRESENTACIONS QUE TE'N VAS A HAVER DE TRAGAR JUNT AMB EL PELAYO, JEJEJE.

ENHORABONA ALS DOS

Anònim ha dit...

PERCERT LAURA, SÓC MORALES, L'ANÒNIM D'ABANS, SE M'HAVIA OBLIDAT FIRMAR EL COMENTARI

elsa ha dit...

En primer lloc vuiv donar la ENHORABONA mes gran i de tot cor a la meua germana.Se la ilusio que tenies en ser fallara major,ara ja sha convertit el teu somni en realitat.Sols vuic dir-te que disfrutes este any com cap altre i que jo i els teus estarem ahi per a que aixo es cumplixca.Saps que en mi pots contar per a tot i que estare en tu acompanyante a tot el que faja falta. VIXCA LA NOSTRA FALLERA MAJOR!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

gracies a tots a Rocio, morales, Blaiet.... a tots i en especial a la meua germana que casi m'ha fet plorar!!!

Anònim ha dit...

moltes felicitats laura¡¡¡¡¡¡jajaja ja voras quines falles mes especials passaras, este q serà el teu any les viuras en molta ilusió desde els play backs fins el dia de sant josep, bueno lo dit moltissimes felicitats¡¡¡

la baldo ha dit...

Enhorabona Laura. Espere que ho disfrutes al màxim, i sobretot que sàpigues controlar-te per tal de poder acudir a tot. Sobretot, perque enguany tindrem una més per a les despertaes, ja que la Mayte i jo no fallem a cap.
Enhorabona!!!!

Anònim ha dit...

Hola Laura, ENHORABONA de part de Romeu, Mar i Carmen, també per al nostre "Cubitro".
Desitgem que ho passes molt bé tot l'any. Esperem que siguen unes falles com a mínim tan bones com enguany i que ho passem tots molt bé. Besets.

Anònim ha dit...

laura!!! enorabona per lo de fallera major!!!! espere que teu pases molt be aquest any com a nostra fallera major de la falla!!!!
ENORABONA LAURA!!!!
MOLTES FELISITATS!!!

Anònim ha dit...

Carmen gracies per el mensatje encara que te conteste un poc masa tard (mas vale tarde que nunca)....pero tu m'ho perdones veritat!!!. Vinc de fer-me la sesio de fotos en el teu nebodet per a la revista hem disfrutat molt y mos hem rist, bueno ja t'ho contare.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.