dijous, 26 d’abril del 2007

Ja hem superat les 5000 Visites!!!



Primer que res, des d'ací volem agrair a totes aquelles persones seguidores dels blogs, que ens han ajudant i ens ajuden a seguir endavant en el nostre blog.

Mai no hauríem imaginat que l'idea de fer un blog hagués donat tant de sí, perquè ens ha ajudat a estar en contacte a diari en els membres de la nostra comissió i com no, en els membres d'altres comissions, que és el millor, ja que ens ha ajudat molt en fer noves amistats, mantenir les amistats aconseguides i com no per a poder parlar de les falles a Sueca, que és el nostre objectiu.

Esperem que dure molt i que la gent responga, com ho ha fet fins ara.

Torne a dir: Sense la vostra participació no podríem portar-lo endavant.

P.D.: Xuquerets a vore si aporteu algun escrit i així renovarem...!!!!!!!

11 comentaris:

Xuso ha dit...

Enhorabona als webmasters del blog de la xúquer i a tots els xuquerets! de segur que si seguiu així no arribareu a les 1000 sinó a les 10000 i moltes més.
Vos dessitge el millor. Vixca la falla dela meua barriada,
Vixca la falla Xúquer!!!

Amic fep ha dit...

Enhorabona, aço va mes que melo... Anim!!!!!!!

rocio ha dit...

Gema dius molta veritat quant parles d’un acostament entre fallers gracies al blog. Es agradable compartir opinions amb altres fallers o no fallers que ens visiten i comenten, pocs però hi ha (jajaja) i es el que conta.

Perquè celebrem moltes visites mes i continue aquest ambient¡¡¡¡¡

VIXCA¡¡¡¡

San-vala ha dit...

Primerament donar l'enhorabona personal a Gemma i a Juanet per fer este projecte realitat i a Rocio que s'ha animat a escriure. I per extensió a tota la Falla Xúquer la nostra falla veïna i amiga...

Animar a la gent a col·laborar perquè açò es costos de portar. Alé tots a comentar, a escriure, aficar videos, fotos...

Visca la nostra falla veïna, es dir Visca la Falla Xúquer!!!!!

rojuel ha dit...

Pareix l'altre dia quan es va proposar fer el blog de la Xúquer, i ja hem rebut mes de 5000 visites!!! Gràcies a tots aquells que ho han fet possible, espere que continue aixi, sumant i seguint.

Com be dius tu, gemma, el blog ha suposat un acostament entre els membres de la nostra comisió i tambe entre membres de comisions veïnes i amigues, a més de fer-nos la feina una mica més amena; Que més podem demanar? Hi ha alguna cosa millor?

Visca Sueca!! Visquen les falles!!
i visca la Xúquer!!

Anònim ha dit...

Tens rao Rojuel pareix l'altre dia que en digueren en el casal "tenim un blog!, agarreu nota de la direccio" i jo un poc ignorant vaig pensar ¿que es aixo del blog?, pero mira ara ja heu se i dins de lo que puc participe (encara me queda molt per ensenyarme, avore si algu te un ratet i pasa per ma casa eh! Rocio)
bueno enhorabona y a seguir aixi.

Vixca la falla Xuquer!!!!

Anònim ha dit...

GEMMA CUERNUDAAAAAA!

Anònim ha dit...

hi ha que veure que facil es insultar algu quan no el tens davant,per este motiu i per no posssar alguns mes no cal tindre en conter l,opinio de persones tan cobards

Anònim ha dit...

Juanjo ta vist en la foto q as ficat SAPS QI SOK? y ensegida vos a reconegut a tu y a laura no au cambiat la cara...

marya ha dit...

ehh q falles encara no s´an acabat pa els representans infantils com als maxors


¡¡¡ animeuse!!!

Anònim ha dit...

a quina ora hi ha que que estar al casal el dia 14?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.