dissabte, 19 de novembre del 2011

EN LA REUNIÓ EN FAMÍLIA

¡Hola blóguers! En la reunió d'anit, la més familiar de les quals he vist fins ara, va ser molt fructífera. Ahí va el resum:
1. Abans del 15 de desembre s'ha de dir si participem a la mostra de play-backs o no. Tenim clar que al concurs no anem, ara hem de decidir si anem a la mostra. Si algú està interessat a eixir pot dir-li-ho a Elsa i/o a Esther o a qualsevol de la junta i aixina anem posant-nos en contacte els uns amb els altres.
2. Si hi ha algú que vulga formar part de l'equip de futbet infantil, que ho faça saber també quan més prompte millor, per poder saber si hi ha prou xiquets per a presentar-nos al campionat o no.
3. Al dimecres que ve, dia 23 de novembre, es farà una reunió en el casal, sobre les 9'30p.m. (que vol dir de nit i no pel matí) per a tractar cosetes de la presentació i del programa de festes per a falles.
4. Ens informa David que la parella formada per Rafa (el barber) i Julio ha passat a quarts en el campionat que està celebrant-se de truc. Des d'ací els enviem força i els desitgem sort per tal que arriben tant lluny com puguen.
5. A banda de les reunions ordinàries dels divendres, el dia 29 DE DESEMBRE, dijous, Bienve estarà en el casal, DE 6 A 8 DE LA VESPRADA per a cobrar loteries i repartir la del xiquet si encara li faltara a algú.
Fins ací el que recorde de la reunió. Ara dos cosetes meues:
1. Este resum setmanal està dedicat a Martí (tu demana per eixa boca que jo en tot el que puga et complauré).
2. Que diu Jose (Cuenca) que si algú vol donar-nos idees per a fer una actuació de play-back, estudiarem totes les ofertes i si alguna ens agrada i la veiem factible, no dubteu que la posarem en escena si finalment anem al Lido. Però millor no ho digueu ací que igual si la idea és molt bona, ens la copien. Millor ens ho digueu en persona.
Ara sí que m'acomiade de veritat. Que passeu un bon dia.

4 comentaris:

Esther ha dit...

Gràcies Dúlia per la crònica setmanal!!!! En lo referent al play-back en breu escriurem un articulet informant i concretant cosetes. Si algú ja té idea de fer alguna cançò ho pot anar dient, ens ho pot enviar al correu de la falla, amb el nom de la cançò i el seu nom, clar!!!
Bé ja anem informant.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRASIES DULIA, MARE MEUA PER A SER UNA REUNIO FAMILIAR ES TRACTAREN MOLS TEMES.... GRASIES PER L'INFORMACIO I ANIREM PASANT LA VEU DE TOT

mayte ha dit...

jajajajajaja, xe molt pero que molt bo.....moltes graciees per tot, ho tindre en conter

MARTÍ ha dit...

MOLTISIMES GRACIES DULIA. ERES LA MEUA ATENEA PARTICULAR. HE DE CONFESAR QUE PESE A ESTAR EIXE DIA EN LA REUNIÓ I SER FAMILIAR M' ENTERAT DELS TEMES ARA, LLEGINT LA TUEA CRÓNICA, I DAMUNT HE VIST LA DEDICATORIA TEUA I M' HA EMOCIONAT MOLT. MOLTES GRACIES DULIA. UN ABRAÇ.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.