dimarts, 8 de novembre del 2011

Colla de barra

Ací teniu a la COLLA DE BARRA, un divendres més, jajajaja, calfant motors per a poder estar al cau, uffffffff, que gelor que feia anit, per favor que traguen ja l'estufeta, que si no fóra per el SR.CERVERÓ, ai mareeeeee!!!, ahí no es pot ni estar, jajajajaja!!!!.


Si no fóra per esta COLLA que sempre esta apunt per a pasar-ho be i traurens un somriure, jajajaja!!!!


GRACIES XICONS....o...Srs. millor dit, jajajaja!!!




6 comentaris:

dúlia ha dit...

¡Això és art i poderio! Un metre de xupitos, sí senyor... ¡Xi mira això! Gràcies per estar cada setmana al peu del canó i per convidar-nos a eixes picadetes tan rebones que cada divendres ideeu.

gatet ha dit...

sou pero de bona veritat,xuquerisimssssss...

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRASIES GUAPOS.... SOU ELS MIJORS I SEMPRE ANEU IDEANT COSETES PER ATRAURE A LA GENT I QUE PASE UN RATET BO EN EL CASAL.... I ESTAR COM EN CASA. MOLTES GRASIES ARTISTESSSSSSSSSS

Martí ha dit...

Mira, no em canse de diro, sou ... sou... sou de categoría "internacional". Sou uns tios fenomenals. Sou xuquerisims. Es un plaer tindrevos de companys i amics en la falla. Gracies per fermos mes divertida l' estancia en el cau i fer d' ell un "comedor" de casa d' una gran familia, perque allí ens sentim com a casa en vosaltres.

Mayte ha dit...

IXOSSSSSSSS DE AHIIIIIIIII DE QUINA FALLA SON?,JAJAJAJAJAJAJA

RAFA BARBER ha dit...

PER ESTA FALLA AXO I MES PER A NOSALTRES ES UN PLAER AMUNT LA XUQUERRRRRRR I GRACIETES A TOTS VAL LA PENA ESTE DIVENDRES DE PICAETA ................. JAAAAAAAAA AHI ESTAREM MUAKSS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.