dilluns, 17 de gener del 2011

NOVA FALLERAAAAAAAAAA

VANESSA ORTI VILLAGRASA, 30 ANYS AMB LA TEUA AMISTAT ,JEEJEJEJE I QUE DURE......

7 comentaris:

Esther ha dit...

Moltíssimes felicitats Vani!!!! I benvinguda de nou a la falla!!!!!!!!

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats Vani!! Nova fallera però veterana al mateix temps... Per molts anys!!

Martí ha dit...

Moltes felisitats Vanessa. M´alegre molt que cumplixques anys i enterarme que t' has apuntat a la falla. Espere que te vaja molt be i que cumplixques molts anys mes dins de la familia xuquereta. Sempre has sigunt dels nostres. Benvinguda.

Nelo ha dit...

Felicitats "presi". Molt xula la foto i benvinguda, de nou, a la falla.

laura ha dit...

Amor moltes felicitats en retras...! sempre se me olvida el teu aniversari, pero tu en perdones a que si jejeje!!! un beset y dema te toke per a felicitarte en persona.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS VANESSA PER PARTIDA DOBLE, LA PRIMERA PER EL TEU ANIVERSARI ENCARA QUE SIGA EN UNA MIQUETA DE RETRAS, I LA SEGON PER SER MEMBRE DE LA NOSTRA FALLA QUE ES UN VERDADER PLAER, ESPEREM QUE TEU PASES MOL BE I QUE T'AGEN FET MOLS REGALS. BESSETS GUAPA

INMA ha dit...

FELICITATS I ENHORABONAAAAAAAAAAA,

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.