dissabte, 15 de gener del 2011

AL DIJOUS, DIA 20, PLAY-BACK XÚQUER

Que sí, que sí... que al dijous dia 20 de gener, a partir de les 8'30 de la vesprada, tindrà lloc en el Bernat i Baldoví el play-back de la nostra falla. La porta de darrere s'obrirà a les 6'30 per a descarregar el que hàgem de descarregar (açò ho dic per a què els nostres xicons ho sàpien i per si tenim alguna cosa per a descarregar). Per aclarir dubtes: no ens presentem a concurs, ni de majors ni de menuts, però sí que farem alguna coseta per a la mostra. També us dic que serà en plan "pensat i fet" però som la Xúquer i això ho fem nosaltres en una mà.
Si alguna persona (major o menuda, solista o grup) està interessat en eixir, que porte un CD amb la seua cançò gravada al forn de Dúlia, o si us ve millor, li ho doneu a Ana Maduixana. ¡AIXÒ, SÍ! ABANS DEL DIMECRES. O SIGA, per a que quede clar: SI NO HEU PORTAT EL CD AMB LA CANÇÒ QUE HEU DE FER ABANS DEL DIMECRES, ja no arribareu a temps per a eixir.
Crec que ja està tot però si teniu algun dubte, expresseu-lo i si ho sabem, us el contestarem. Sóc Dúlia i espere vore el pati de butaques ple de persones disposades a passar un bon ratet (i l'escenari, també, clar). Un beset i que passeu una bona setmana.

9 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

A LES HORES VULL AFEGIR QUE SI ALGÙ NO ENS POT LOCALTZAR EL DIMARS A LES 22 HORES ESTAREM ENSATJAN EL SAINET I PODEU FERMOS ARRIBAR ELQUE SIGA.

Nelo ha dit...

Ves per on, la falla Xúquer torna als orígens. Ja vorem què passa. Sort, i que quede com sempre.

Anònim ha dit...

Per a que estan els carrecs??? pues el que vullga medalletes que se les guañe que es molt bonico parlar sense fer res.I lo del playback es vergoños que pa ixo estan les delegaes de playback no soles pa figurar i yau.

Eva ha dit...

colli estos anònims soles parlen per a fer mal, s´hau donat conter??
pareix que sempre estiguen enfadats i que tinguen molt de rencor. les coses se poden dir pero hi han mil maneres millors, no?? a lo millor t´has perdut alguna cosa , les delegaes a lo millor han estat un parell de dies al cau i no s´ha presentat ningu,no se, tu estas ben informat o informada?

Anònim ha dit...

LA ELSA VA ESTAR EL ALTRE DIA TOTA LA VESPRA ASOLES EN EL CASAL I AHI NO VA ACUDIR NI UN GAT.

Anònim ha dit...

MECCCCCCCCCCCCCC ERRORRRRRRRRRRRRRRR

Eva ha dit...

ERROR EL COMETS TU ANONIM,( I UNA VEGADA DARRERE D´ALTRA), PERQUE ES VERITAT QUE SE VA ESTAR AL CAU I NO ES PRESENTA NINGU, AIXI QUE COM JA T´HE DIT ABANS INFORMAT UN POC MILLOR ABANS DE CLAVAR EL DARDO ENVERINAT.

Anònim ha dit...

PERDONA PERO YO NO COMET NINGUN ERROR YA QUE SI QUE ESTIC BEN INFORMAT/DA I SE BEN REBE QUE NOMES AN ANAT UN DIA I DAMUNT SOLES AVISEU PER ASI I NIAN MOLTS XIQUETS O MAJORS QUE NO ENTREN I NO SANTEREN AIXINA QUE. SI VOLS TE DIC EL DIA I ORA QUE QUEDAREN YAQUE NOMES SE AVISA DE QUE HABIEN QUEDAT UN DIA. NO VARIOS DIES NI TOTA LA VESPRA, QUE QUEDAREN A LES 8 NO A LES 3 I LES 9 O ANTES YA NO NIAVIA NINGU.

INMA ha dit...

IXE MECCCCCCCCCCCCCCC DEL ANONIM MA FET QUE PENSAR, PERQUE A DESTACAT MOLT DUNA PERSONA, QUE SORPRESETES ENS ESPERARAN AQUESTES FALLES , NO SE VOSALTRES PERO A MI MA RESULTAT MOLT FAMILIAR , I NO QUE SIGA FAMILIA MEUA SI NO QUE MA VINGUT UNA CARA A LA MEUA MENT.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.