dimecres, 29 de desembre del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......INMA

AVUI 29 DE DESEMBRE EN PLENES FESTES NADALENQUES VENIA AL MÓN UN TORBELLÍ DE XIQUETA. ELLA NO ÉS ALTRA QUE LA POLIFACÈTICA INMA, UNA TIA A LA QUE MEREIX LA PENA CONÉIXER.
INMA EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS QUE PASSES UN DIA GENIAL!!!!!!!!!!!!




MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 comentaris:

Dúlia ha dit...

¡Caram Imma, el pare Noel en persona que baixa a felicitar-te, això és categoria! Que tingues un feliç aniversari i que el nou any et porte moltes alegries.

MADUIXANA ha dit...

MOLTISSIMES FELICITATS INMA, QUE ES CUMPLIXQUEN TOTS ELS TEUS DESITJOS, I QUE A MES EL FASSEN MOLS REGALS. BESSETS GUAPISSIMA

Marti ha dit...

Moltisimes felicitats Inma i no pergues mai eixa contaminant alegría quens transmiteixes a tots. Espere quen cumplixques molts anys mes, ah, i que de tant en tant portes rosquilletes de les teues a ca Paco, que les tirem de menos. MOltes felñicitats.

Mayte ha dit...

inmetaaaaaaaaaaaaaaaaaa bon aniversariiiiiiiiiiiiiiiii, i que et porten molts regalets,jejejejeje
et tirem de meynsssss ,avore si et deixes caure per el pobleeeeeeeeeeeee

fanny ha dit...

amiga ui si que es,jejeje.moltes felicitats que pases un feliç dia i que et fasen molts regalets un besot.

INMA ha dit...

eeeeeeeeeeeeeeeee, moltes grasiesssssss, els patets ja estan asi jejeje.besos a tots

Eva ha dit...

MOltes felicitats Guapaaaa!!!!!

rojuel ha dit...

Moltres felicitats prima!! Espere que en complixques molts més i seguixques en eixa alegria i vitalitat que et caracteritza, per molts anys!!

JANCQUIE ha dit...

MOLTES FELISITATS A LA MEUA FILLA ADOPTIVA, NO VASX TINDRE ELS DOLOR PA PARIRTE, PERO ARA DE GRANDETA MENDONES ALGUN KE ATRE.FELISITATS I KE TINJES MOLS REGALESX. LA MAMA TONTA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.