divendres, 24 de desembre del 2010

BON NADAL!!



Les bloggeres xuqueres vos desitjen unes bones festes i un molt feliç i pròsper 2011 en que es vegen complits tots els vostres desitjos. Bon nadal !!

6 comentaris:

Mayte ha dit...

jajajajajaj, ro que monissimesssssssssssssss, per favorrrrrrrrrrrrr,jajajajajajaja
en fi,que paseu molts bons nadals tots

Esther ha dit...

JAJAJAJA!!!!!!! BONS NADALS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dúlia ha dit...

Jo, definitivament, només passe nadal em pose a dieta perquè amb 20quilos menys estic divina de la muerte.
Bon nadal a tots i molta paciència amb la família, que fins l'any que ve no toca altra volta (ja, ja, ja).

MADUIXANA ha dit...

BON NADAL A TOTES A MES ESTA FELICITACIO ES XULISSIMA I ESTEU GUAPISSIMES DE LA MUERTE

laura ha dit...

Xica quines mama noels mes guapes!!! bons nadals a tots y feliç any nou si no parlem hasta el 2011!!!

Martí ha dit...

ou yea, yea ,yea! Estes xiques si que son modelos i no les cagarneres de la victoria secrets. En vosaltres al uelo de la play boy si que li entraba un patatus ( i á mes d' un de la falla, i de dos i de cinc i de 80 i de ...) Ademes de ser uapisimes teniu un brillo especial (que en la mastercad no el pots comprar)i sou meravelloses. Que sort tenim els xicons de la xuquer!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.