divendres, 15 d’octubre del 2010

AVÍS IMPORTANT

Només dir-vos que l'elecció de la insígnia d'or de la falla tindrà lloc HUI, 15 D'OCTUBRE. No serà el 22 com diguérem en l'última reunió sinó hui, dia 15 D'OCTUBRE. Ens veiem a la nit.

2 comentaris:

Nelo ha dit...

Ai, el pensat i fet xuqueret... afortunadament no és una votació que haja tingut un seguiment massiu (històricament, vull dir). En recorde una en la sala Gepeto amb una dotzena de persones. Les que muntaven l'escenari per a la presentació. Feren bé.

Anònim ha dit...

L'informació donada és erronea, a l'ultima reunió celebrada l'1 d'octubre ja es va acordar que hi hauria reunió extraordinaria el dia 15 per a l'ecció de l'insignia d'Or de JLF on queda reflectit a l'acta. A més quedava en el plaç de 2 setmanes per poder convocar-la.

El Secretari

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.