dimarts, 15 de gener del 2013

PRESENTACIÓ XUQUERERA: 19-01-2013


Bon dia xuquerets!
 
Com ja sabreu, que el proper cap de setmana serà especial per als fallers i falleres de la Falla Xúquer, ja que tindrà lloc la seva Presentació. Serà el dia en què la nostra benvolguda falla presente als seus veïns i amics els membres de la seva comissió, i per suposat, les que seran les seves Falleres Majors i els seus Presidents, és a dir, els que seran els màxims representants durant l'exercici 2013-2014. Es tracta del primer dia en què sortirem al carrer per posar-li música i color com millor sabem, "a la valenciana". 
 
Supose que tindreu les mateixes ganes i il·lusió que jo, puix el mes de març ja queda un poc lluny... Però de segur que les Falleres Majors encara en tenen més, estaran impacients i nervioses... això ho duu el càrrec, ja sabeu...

I sense més preàmbuls us mostrem el cartell d'enguany, que arriba novament de mans del nostre benvolgut Romeu. Sí, es possible, any rere any es supera:

 
 



I finalment recordar-vos que de vesprada-nit hi ha gent al cau "rematant" el decorat, per tal de que el tinguem a punt el dissabte i l'acte lluixca més, si cap. Si teniu temps i ganes de tirar una maneta ja sabeu, tota ajuda es poca.
 
Ho noteu oi? Ja fa olor a pólvora!! Ens veiem xuquerets.


1 comentari:

MADUIXANA ha dit...

Vull donar l'enhorabona a tots i cadas cù que feren posible que este acte fora tan presios, emocionant e inolvidable. Ben organitzat,ameno i el decorat sense paraules XULIXIM en fi tot en general es quedá perfecte. Els nostres representants estagueren a l'altura correctes, simpactis i guapissims. Va ser tot un exit per tant eu tirat ja el cohet d'exida i a disfrutar al maxim d'estos dies que queden fins la cremá. ENHORABONA.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.