dilluns, 13 de febrer del 2012

HUI ÉS EL DIA DE ......... ESTELA I DÚLIA

8 comentaris:

Nelo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nelo ha dit...

Felicitacions a les dos.

jacquie ha dit...

Moltes felisitats a estes dos falleres i ke a caveu de pasar un bon dia.

Gorgo ha dit...

Moltes felicitats a les dos i que cumpliu molts mes junt nosaltres. Un beset. Dúlia que eixa serenitat i saber estar que tant et caracteriça el dure sempre.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICIDADES A LES DOS, SOU UNES GRANS FALLERES I EN LA FAMILIA XUQUERERA ES UN PLAER TINDREVOS UN FORT BES A LES DOS

dúlia ha dit...

Felicitats Estela amb un dia de retràs. Estem unides pel dia del naixement (ja saben tots que tu eres molt més jove, per suposat) però també per l'amor que li tenim a la nostra Xúquer. Espere que la disfrutem molts i molt anys.
I moltes gràcies per les vostres felicitacions. Ho he dit moltes voltes però no per això deixa de ser veritat. És un plaer compartir trossets de la meua vida amb vosaltres. Un beset per a tots.

laura ha dit...

Moltes felicitats a les dos!!! aspere que vos hajen fet molts regalets, un beset a les dos i a celebrar-ho en la family.

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats a les dos. Sou dos falleres xuquerísimes i es un plaer i honor tindrevos a la falla. Espere que cumpliu molts anys mes en la falla junt a tots nosaltres. Dulia,ens queden moltes xerrades i moments que compartir, perque si fora per compartir cassalla creec que tancaba cerveró,i espere que durant molts anys mes contar amb la teua companyia,inteligencia i serenitaten la falla. Et desitge lo millor perque teu mereixes.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.