dimecres, 21 de desembre del 2011

EN LA REUNÍO "AIROSA"

¡Hola xuquerets! Us informe sucintament del que parlàrem el divendres passat mentre alguns aguantaven les planxes del casal per tal que no volaren.
1. Informa David que la reunió que feren per a parlar de la presentació va ser prou productiva i ja n'hi ha cosetes que només falta concretar. Ja aniran posant-se en contacte amb qui faça falta per a entre tots fer que quede guapet.
2. Es recorda a les falleres que sàpien cert que eixiran que li ho diguen a Bienve per a tindre el ram segur.
3. Ja està repartint-se la loteria del xiquet.
4. Ja tenim data per al nostre play-back: serà el dia 22 de gener, diumenge, a les 19 de la vesprada. O siga, que no tenim excusa per a no preparar-nos alguna coseta i/o per anar a vore-ho.
I ja està tot (almenys tot el que jo recorde). Que passeu un bons nadals i carregueu-se de paciència que de vegades les llumenetes, les nadales, les cues, les compres, els xiquets, les sogres, els hòmens, les dones... ¡Uf! massa coses alhora per a la bona salut mental. Un beset per a tots i a disfrutar de l'amor dels nostres.

1 comentari:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRASIES PER TOTA L'INFORMACIO I MOLT DE ANIMOS A TOTA LA GENT PER A FER ALGUN PLAY-BACK..... BONS NADALS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.