dijous, 26 d’agost del 2010

EI, AGERMANATS!!

Com ja sabeu, xuquerets, el proper divendres dia 10 de setembre tindrà lloc agermanats 2010, la quarta festa de germanor fallera a la ciutat de Sueca. És tot just el divendres següent al de la torradeta popular, així que no patiu, podreu acudir a tot. Com ja sabeu, el tiquets estan ja a la venda, vos els pot facilitar la nostra benvolguda Rocio. Tenen un cost de només 12 eurets, i inclouen samarreta, jocs infantils, passacarrer, sopar i posterior festeta amb l'orquesta Matrix. I no oblideu que els possibles beneficis, si se'n obté algún, es destinaran a una bona causa.
.
.
Per finalitzar dir-vos que, si no m'equivoque, avui mateix, dijous 26 d'agost, tindrà lloc una xicoteta festa pre-germanor al passeig de les Palmeres, davant del Redó, amb discomòbil inclosa. També allí podreu adquirir els tiquets, més fàcil impossible!! Va xuquerets, animeu-se, s'ho aneu a perdre??!!

2 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

JA TINC GANES DE VOREVOS A TOTS EN LA FESTA D´AGERMANATS EN LA TOTS ENS UNIM I ENS FIQUEM AL DIA DE TOT LO PASAT EN L´ESTIU I DONA COMENSAMEN LA SEGONA PART DE LA ACTIVITAT FALLERA. FINS PRONTE

Blaiet ha dit...

olaaa nesesite el numero de rocio pa apuntarme algu mel pot donar? grasies

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.