diumenge, 8 de juliol del 2007

VA PER VOSTES !!!!!! OLE,OLE,OLE...

L´altre dia es va celebrar una despedida de novio d´un conegut meu,un xic molt fester i amb gran il.lusio per celebrar-ho a "LOS ROSALES ", ja se sap que despres vaqueta segur que tens...

Va convidar a tots els seus amics,coneguts,familiars i els que penjen,com solen fer ultimament en aquets casos,aço esta anant-sen de les mans,en fi, tambe ja llogar torradors,compra kilos de carn,embotit i com no podia faltar en aquestos esvediments un aparell de musica,res de discomovil,ells mateixa s´encarregaben de posar-se la musiqueta,o siga,acaba tot seguent una XARANGÀ,deixes que a nosaltres tant ens agraden.

De repent sona una trompeta,sona TERCIO DE QUITES, aixo´anuncia al mig de la plaça la solta d´una de les vaquetes que anaven a amenit-sar la festeta,tots diriguint-se cap a la plaça,amb un sol que vadaba les pedres,sense bufar ni llevant ni garbí´,nomes el consol de tindre una cervesseta ben fresqueta a la ma,la figura del dia estaba per eixir( el novio ),clar disfressat de torero,que imaginatiu i sobretot apropiat,pero no era l´unic que anaba a brindarmos la correguda perque hi havia un altra figura a destacar,que se de bona ma que apart d´anar tambe disfressat de torero agafa micro en ma i no va parar d´amenit-sar la festa amb tot tipus de cançons,fins i tot es va fer una retrasmissio d´una correguda de bous amb el millor cartell a la plaça de las ventas a Madrid,i vosaltres es preguntareu,QUI SERA??????


AÇI EL TENIU...


Tot un figura,una persona representativa a la falla Xuquer,ha segut membre de la nostra xarangua "ELS PETOTS" durant uns 14 anys,a nosaltres ens ha vist creixer,la colla bibero va pasar a ser membres de la cort major l´any que aquesta xarangua devuta a la Xuquer fent-nos pasar uns bons ratets i anyets fins que per circunstancies de la vida aixo poc a poc la flama va apaguant-se i s´acaba. Poc despres va formar un duo,es feien anomenar DUO MARACANA, d´on vaig tindre el gust i l´honor de que com a fallera major tindrel´s d´orquestra al cau a falles en aquells anys,seu montaben de categoria,el cau sempre ple,molt festers.....,tot s´acaba i ens va deixar un bon sabor de boca.

Despres d´uns anyets d´espera,el dia de la despedida de David "EL BOMBA",va agafar l´alternativa i ens va demostrar eixa aficio als bous,jejeje, fins i tot li va dedicar una canço a una de les vaquetes,(ese toro enamorado de la luna...)

TORERO,TORERO,TORERO!!!!!!!

El dia de la boda,dia 15 de juny,nostra fallera Bea i David es casaren i jo personalment vaig vore al maestro,com tots els que van anar a la despedida el feien anomenar acompanyat de la seua dona i com no,al convit i despres barra lliure i la orquesteta de rigor,que com no podia ser un altra,eren el NOU DOU. Nostre amic,maestro,Jesus,millor dit per a que tos el conegeu,MANYE,ens va deleitar el millor de les seves cançons per peticio popular,ens va fer pasar un rato de lo mes divertit,ballarem,cantarem,ens va fer suar amb tota clase de balls i cançons i com no ens va recordar les seues frases:

"A LE VA QUE SEGUIM"

" ARRUIXA "

No es que jo ho diga pero el Manye es mucho Manye,meu vaig pasar de categoria i el resto de la gent tambe,si no que parle Gemmeta que va estar en la boda i present fins que el ball acaba.


Desitjant el millor per als novios i bon viatge,i gracies Manye per fer recordar i pasar un rato molt bo.

" AY MANYE "




Article de Mayte

3 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Mayte molt bo el article.

La veritat, sempre que he coincidit amb maracana en alguna boda, ho he passat molt be, el fa recordar moltes nits al cau, i com tu dius, les seus mítiques frases "ALE QUE SEGUIM" i "ARRUIXA" que tantes voltes hem repetit nosaltres.

I per a Bea i el Bomba, ENHORABONA!!! (en la boda ho passarem molt be).

rocio ha dit...

tercio de quites¡¡¡ nunca te acostaras sin saber una cosa mas¡

primer que tot felicitar als nuvis per el seu enllaç i tambe a la Mayte per recordar-nos el anys passats amb el petots que van ser molt bons, per no dir dels millors.

Mayte el article de luxe, en tu linea¡¡¡¡

Anònim ha dit...

La despedida hem van dir que es va quedar de categoria,ho se de bona ma,i que hem digueu de la foto?
El Manye hi ha que dir-liu,este que vore,esta en su linia,jo encara men recorde de quant es posaba les ulleres de la MOSCA TSE-TSE.,arruixa.....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.