dimarts, 3 de juliol del 2012

LA FESTA DE SANT JOAN

 ¡Hola xuquerers (encara que no digueu res sé que algú llig açò alguna volta)!
Només comentar-vos la festa de Sant Joan: jo arribí un poquet abans de les 10 p.m. (de la nit) i l'ambient en el casal era extraordinari, tots sopant ja i cara la pantalla que havien posat per a vore el futbol. Hi havia gent per tots els llocs, en la barra normal, en la barra xupitera, en els taburets, en les taules, cadascú xarrant i comentant les jugades espanyolistes, tot el món pintat de roig i groc sopant en un casal adornadet per a l'ocasió, amb pétals de flors i fulles verdes escampades per tots els llocs. El personal amb pareos, flors, xancles, collars i demés accesoris que semblàvem estar en el Hawai pur i dur.

Comencem a sopar i després (com en falles, no siga cosa que fem tard), corrents a preparar la foguera, donar els premis del concurs de dolços tropicals (enhorabona a les 4 amigues d'Ana, que guanyaren... tongo, tongo, tongo...És broma ¿eh?) i preparar la manguera de Julián ¿?.Una vegada tot a punt, les nostres falleres majors, acompanyades del nostre president infantil, enceneren la metxa que prengué foc a la foguera. Molt bonic, tots plorant, fent fotos i Julián mullant a tot el món (Jose, la càmera). Després d'eixe ratet tan divertit, començà el ball. Com sempre, un poquet de dispersió personal: uns a beure, altres a fumar, altres a xarrar (Martí, un recaet, altres a fer fotos, altres a ventar-se (Ana, un altre recaet) altres a ballar... i aixina, aixina ens riguérem, ballàrem i celebràrem la nostra entrada en l'època estival.
Jo personalment, m'ho passí molt bé. Com sempre, agrair als organitzadors la faena feta per tal que tot es quedara bé i desitjar-vos que passeu un bon estiu. Un beset per a tots i fins prompte.

2 comentaris:

Martí ha dit...

Hola a tots! Hola Duli, jo meu passi de categoría, i encara que en Sant Joan sempre som poca gent, els pocs que som, som bons. I jo disfruti molt, primer del sopar i del triunf de la roja (als que mos agrada el futbol agraim i disfrutem molt de vore jugar a la roja) i despres xarrant amb la gent. En tu Duli eu passi de categoria xarrant i riguentmos. Lo dit, a mi m' agrada molt i espere que l' any que be la tornem a fer. Un abras per a tots i molt bon estiu.

rocio ha dit...

Bon estiu Duli i Marti, i per a la resta.
Aquest any tinguerem un aconteciment i no poguerem acudir, pero ja vec que seu montareu molt be, com sempre.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.