dimecres, 6 de juliol del 2011

¿PERÒ VA EN SERIO?

Doncs es veu que sí, des que anuncià Esther que tancàvem per vacances, sembla que s'ho heu pres al peu de lletra, mira que sou exagerats quan voleu.
Com estic un poquet avorrida i tinc ganes d'escriure una miqueta, vaig a parlar-vos de les meravelles estivals. El personal embogix quan arriba l'estiu: tot el món està content perquè la majoria tenim vacances i podem fer el que durant la resta de l'any no fem, el dia és molt llarg i podem quedar-nos xarrant fins a les tantes agraint la fresqueta nocturna, els xiquets també tenen vacances i és l'hora de disfrutar d'ells tot el que no s'ha pogut disfrutar quan van al cole i estan repartits entre les cases pròpies i les de les dos parelles de güelos. Tot això ens encanta i forma part de les atraccions estivals.
Això és sobre el paper però la realitat (no teniu per què estar d'acord amb mi, per suposat) és que el personal en estiu està molt més irritable perquè la calor és molt molesta i ens posa nerviosos, no dormim com en l'hivern i això també ens afecta. Les vacances ens donen l'oportunitat de passar molt més temps amb la família, a la qual cosa no estem acostumats i arriba un moment en què l'assumpte es posa ja massa "familiar" i el mateix passa amb els xiquets... ¡ai, els xiquets! acostumats els pares a compartir-los durant l'any i a vore'ls unes horetes al dia no saben què fer amb ells dos mesos seguits i reneguen per a dotze perquè no els aguanten (molts no ho diuen però fixeu-se i voreu. Som el que fem, no el que diguem).
Aixina és que l'estiu està molt bé: ens n'anirem de vacances, farem algun viatget, menjarem gelat i beurem cerveseta fresqueta, riurem amb els amics i farem activitats programades per als xiquets (cinema, excursions, platja, piscina, muntanya, dormir, jugar al baló, patinar, anar amb la bici...) però l'estiu té una cosa molt negativa per a nosaltres, els fallers. Clar... no hi ha reunions ni actes fallers ni festes falleres. Aixina és que disfruteu l'estiu però no patiu, que quan menys ens n'adonem, ja estem en setembre altra volta. Que passeu un bon dia.

4 comentaris:

Esther ha dit...

jajajaja!!!!! Dúlia!!!!!!!! Si és que estos mesos la gent passa de l'ordinador!!!!!! estan a la mar a les piscines........o com tu bé has dit de viatge o fent-se un geladet....... Jo perquè encara estic currant, però a partir d'Agost, bye, bye!!!!!!! jajajaja ens veiem prompte guapa!!!!

Martí ha dit...

Duli en estiu tot el mon viu. Jo particularment el estiu m' agrada mes quel hivern. El hivern el vec trist i territori propici a la nostalgia i el estiu es un cant a la alegría, a la llum, a la risa i al color. El que no m' agrada del estiu es que no hi ha falla i que el blog sa dorm un poquet, pero mira es el cicle de la vida. Que paseu bon estiu. Espere Duli que no es tanque del tot i els desficiosos com nosaltres encara donem algo de joc al blog. Un abras per a tu Duli i els demes xuquerets.

Anònim ha dit...

'El poble infrutescent' és un llibre com fa molt de temps que no s'escrivien a Sueca. El vaig vore comentat en este blog.
¡¡¡ Molt bo !!!

Anònim ha dit...

'El poble infutescent' és la literatura de més nivell a Sueca des de Joan Fuster.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.