dissabte, 30 de juliol del 2011

JA M'HAN ARRIBAT TAMBÉ

¡Bon dia xuquerets! Hui és el meu últim dia de treball abans de les vacances i vull acomiadar-me de tots els lectors del nostre blog que a hores d'ara estiguen cara l'ordinador escodrinyant a vore si han posat alguna novetat en la falla.
Tinc pensat fer algun viatget i espere enrecordar-me d'agarrar la bandera xuquerera encara que siga perquè veja un poquet de món més enllà del barrio indio. Però no patiu per si no vol tornar, estic segura que per meravelles que veja en el seu viatge més tard o més prompte trobarà a faltar la seua falla i la seua gent i desitjarà tornar a la terreta.


Us desitge que passeu un mes d'agost agradable, tant si esteu treballant com si esteu de vacances, que disfruteu cada moment com a irrepetible que és i que si teniu ganes de dir-nos alguna coseta, ja sabeu que podeu escriure al blog i dir-nos o mostrar-nos les fotos que volgau compartir amb nosaltres. Jo intentaré que la meua absència no siga molt llarga (ho dic per mi, que no puc passar molt de temps sense notícies de la Xúquer).

Mentrestant, us deixe amb una foto de Venécia i una dels fiords noruecs, per a què disfruteu dels paisatges encara que esteu cara l'ordinador.

Un beset per a tots i fins prompte.


myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.