dijous, 7 de juliol del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... DAVID


MOLTÍSSIMES FELICITATS AMIC!!!!!!

15 comentaris:

dúlia ha dit...

Felicitats David pel teu aniversari. Supose que enguany serà diferent perquè estàs vivint l'aventura "presidencial" i això és una vivència ben intensa. Espere que disfrutes del dia amb Jasmina i el teu Iker i aprofite per a dir-te que estàs fent molt bé el teu paper de president, tant en les reunions com en les cosetes que ja hem fet. Enhorabona i endavant.

Esther ha dit...

Felicitats Kari!!!!!!!! jajajaja!!!!!!!! Que passes un feliç dia, i m'unixc a les paraules de Dúlia que com a presi vals un potosí......jejejeje!!!! Moltíssimes felicitats

IKER ha dit...

PAPI MOLTISSIMES FELICTATS EN EL TEU CUMPLE!! ERES EL MILLOR PAPI,I M'ENCANTA JUGAR AL FUTBOL AMB TU. ET VULLC MOLTISSIM I NO CANVIES MAI.BESSETS.

Trini ha dit...

Moltes felicitats senyor president de Maria la teua cunya i el teu cunyat...

JASMINA ha dit...

Carinyet feliç aniversari!!!! En totes les coses que t'han dit puc afirmar i afirmeu que tenen raó, i jo que el conec molt mes, puc garantissar que ixes nomes son unes poques de les moltissimes cualitats que podrien dir de tu. Com be ha dit el teu xiquet, no canvies mai. Un besset amor!!!!!

Gorgo ha dit...

Felicitats PRESI que pases un bon dia amb els teus i un bon any faller amb tots nosaltres.

uetxo ha dit...

yeeeeeeeeeeeweee el xarcutero major grannn f.........re moltes felicitats i sobretot salut , de les dos ,la del trago del cubata i la personal

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats, presi, per molts anys!!

David ha dit...

Moltíssimes gràcies a tots, sou de lo millor.

Martí ha dit...

Moltes felicitats David. Eres un crack. Quand s' ajunta les virtuds de l ' inteligencia i el temple el éxite es segur, i en tu están personificades eixes i altres. Creec que arribes a la presidencia en el millor moment i espere (i estic segur qu' eu faras) que eu faras de categoría. MOltes felicitats Presi o ferminet i que cumplixques molts anys mes en nosaltres.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS DAVID PER A MI NO HAN DEIXAT MOL QUE DIR DE TU PUES TOT LO QUE JA HAN DIT ES COM ERES I COM EL VOLEN TOTS, ERES SIMPATIC, CUMPLIDOR, ORGANITZAT, DETALLISTA I SOBRE TOT DE GRAN HOME GRAN FALLER I ES UN VERDADET PLAER TINDRET COM A PRESIDENT EN LA NOSTRA FALLA. MOLS BESETS CAMPIO

DESIREE ha dit...

moltes felicitats !!!!!!!!!!

gatet ha dit...

moltes felicitats presi i que en complisques mols mes junt a nosaltres.............

ROSER ha dit...

MOLTES FELICITATS TAMBÉ X ACÍ PRESIDENTE!!!!!

laura ha dit...

Moltes felicitats David de part de juanjo y meua i espere que el façen molts regalets, encara que el millor ya el tens en casa i te dos anyets!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.