dijous, 16 de juny del 2011

ÚLTIMA REUNIÓ ESTIVAL

Sí, xuquerets, aneu preparant els mocadors per eixugar-vos les llàgrimes perquè demà cel·lebrarem la nostra última reunió abans de l'estiu (que jo sàpia, ¿eh? ho dic sense saber-ho cert, només suposant-ho. A la setmana que ve us ho dic cert i us comente el que em diga Bienve sobre la loteria). Aixina és que si no se la voleu perdre, ens veiem al cau.
I sobre la festa del dissabte, us informe: a partir de les 21'00 h. tots aquells que es presenten al concurs de receptes amb bacores ja poden portar els seus productes i Ana Maduixana els indicara què han de fer. Cel·lebrarem el concurs abans de sopar i aixina anem escalfant motors. Algunes heu preguntat si és necessari que el menjar porte bacora, la resposta és SÍ. Podeu fer la recepta que millor us isca i si voleu l'adorneu amb una bacora a talladetes, o sencera damunt... o com vulgau, però el menjar que es presente a concurs ha de dur bacora... que per això celebrem sant Joan.
Després de saber els guanyadors, soparem "de sobaquillo" (mai m'ha agradat esta expressió però com és tan popular...), cremarem la minifoguereta (jo portaré tres caixes de cartró, per si acàs) i a ballar un ratet (quan de temps sense ball al cau). Ens besarem, ens acomiadarem i ens desitjarem que passem un bon estiu.
Això no vol dir que el blog estiga mort. Ja sabeu que si voleu escriure sobre qualsevol cosa o enviar-nos fotos o el que us vinga a la ment, podeu enviar-ho al correu de la falla, us el recorde: fallaxuquer@hotmail.com
Això també va per tu, Mayte, sembla que m'he apropiat del teu domini però si vols escriure alguna cosa en el teu nom, et done permís per a fer-ho (ja, ja, ja). Que passeu un bon dia i fins demà.

1 comentari:

MADUIXANA ha dit...

JO VULL AFEGIR UN COMENTARI O RECORDATORI, COM VULLGAU DIR.

EL PROPER 3 DE JULIOL TENIM L'EXCURSIO A TERRA MITICA, JA TENIM MOLTA GENT APUNTÀ, ESTE DIVENDRES DURE UN LLISTAT, PER A QUE ELS QUE FALTEN APUNTARSE EU FASEN..... QUEDEN POQUETES PLACES..... ANIMO

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.