dilluns, 20 de juny del 2011

SAN JOAN EIVISSENC


Com bé sabreu, el passat dissapte 18 de juny, a la Falla Xúquer cel·lebràrem la nostra tradicional i particular (tot siga dit) festa de San Joan.

I enguany a més de tradicional i particular, també la convertirem en especial, ja que traslladàrem el millor local d'Eivissa al nostre cau, si, si com sentiu el nostre cau es va convertir, per una nit, en una sala amb vertader ambient eivissenc, no faltava detall, globus blancs envoltats d'herbes, mantells blancs que emanaven del sostre i li donaven al lloc un toc molt glamurós, torxes en forma d'aspes en cadascun dels pals del cau i plats amb veletes i aigua, per tot arreu amb una llum molt tènue, però que a la vegada donaven una sensació molt relaxant, tampoc faltava la zona "chillout", i com tota festa Eivissenca que es precie, no podia faltar la gent més guapa, amb més glamour i més estilosa de la zona (amb açò no vull que ningú es senta menyspreat, sols és una forma d'expressar-se).

Per cert, també teníem allò que més caracteritza una festa a l'illa d'Eivissa, un "paparatzi", així que en breu podreu vore fotos de la gent i les parelles allí presents.

En fi, que els organitzadors de la festa, ens feren viatjar per una nit cap a l'illa amb més glamour de les Balears i per això els vull felicitar.

Ah!!!! també tinguérem focs d'artifici i foguera, però com les de tota la vida, amb fustes i cadires velles. I a més el concurs de postres amb l'ingrediente estrel·la "la bacora" el va guanyar la nostra Fallera Major", Inma, no sé si serà "tongo" per a anar tenint-la contenta de cara a estes falles...........

En fi, una festa amb una vertadera essència eivissenca.


6 comentaris:

dúlia ha dit...

¡Caram Esther, que matinera! Tens tota la raó. La festa d'enguany ha sigut la més vistosa i més ben ambientada de totes les que hem fet. Enhorabona als decoradors. I la foguera cremà de categoria. Hem fet un bon final de curs faller.

morales ha dit...

Com a organitzador o decorador (que diu Dulia) gracies per el teu article Esther, i gracies a tots els asistents per les continues felicitacions durant la nit per lo bonic que es va quedar el cau. Gracies tame a la delegacio de protocol, per a ajudar-me a plasmar la idea durant un matí molt caluros. Sols dir-vos a tots que un milló de gracies i que esta delegacio ja te idees per a fer algo paregut durant la setmana fallera.

MADUIXANA ha dit...

ESTIC COMPLETAMENT D'ACORD AMB LO XULO QUE ESTABA EL CASAL, I TAN VEN ORGANITZAT EL ESDEVENIMENT, TOT ES VA QUEDAR MOL BE.
MOLTES FELICITATS A TOTS I LA MEU ENHORABONA

Jasmina ha dit...

Bon dia!!! jo tambe vullc agrair la presencia de tots els assistents pq sense ells el casal no haguera lluit igual. I la calor que passarem, en vore per la nit com lluia el casal sens oblida tot, pq jo hem quedi molt contenta en lo xulo que es queda tot. I ara com be ha dit Javi a pensar idees per a falles. Gracietes.

Martí ha dit...

La nit va ser molt especial. Dins d' un ambient molt relajat tinguerem ocasió de parlar, ballar, compartir cerveseta ...,en fi,un nit molt bonica. La decoració va ser perfecta. Per a mi es el día que més precios estaba el cau i evocaba mes que mai un ambient mediterrani tant nostre. Esperem que les noves idees per a falles prosperem com esperem i que l' any que be la fesa de Sant Joan com a minim siga com la d' enguany.

Anònim ha dit...

ale un poquet mes de

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.