dimecres, 8 de juny del 2011

I TROBADA FALLERA


Totes les comisions falleres de Sueca, Perelló i Mareny estan preparant la PRIMERA TROBADA FALLERA en el COMPLEX MÀGIC EXCALIBUR de L'ALFÀS DEL PI per al proper cap de setmana 4 al 6 de Novembre.


Seran 2 NITS amb TOT INCLÒS, si, si, tot inclòs vol dir pensió completa de dinar i beguda.

El preu per persona es de 100€ xiquets fins el 12 anys gratis (el primer y el segonal 50% de descompte)

Opcional anada i tornada en BUS 15€

¡¡¡¡ PLACES LIMITADES!!!!!


Reserva per tan sols 20€


Més informació i reserves en:

VIATGES
AMAZONAS
C/ Jaime I, 8 Baix
Sueca
Telf. 96 170 07 75

A més hi han preparades moltes sorpreses, ANIMAT.....























* INFORMACIÓ FACILITADA PER MADUIXANA



9 comentaris:

dúlia ha dit...

Gràcies Ana i Esther per fer-nos arribar la informació. Esther, bonica, ¿no creus que deuries deixar la coqueteria de costat i anar a mirar-te la vista? ¡Dona, has posat unes lletres que se n'ixen de l'ordinador! (Amb tot el carinyo del món t'ho dic ¿eh?)

Esther ha dit...

Com que se n'ixen de l'ordinador??? jo en el meu ho vec bé.....

Esther ha dit...

ARA ES LLIG MILLOR????

MADUIXANA ha dit...

GRASIES

Martí ha dit...

Gracies per fermos arribar l' informació d' este singular event. Com esteu xiques? i com eren eixes lletres de peleones? Tant sen eixien del ordinador?. Cuenca, encara no saps que dir? Estes i algunes preguntes més serán desvelades en próximes entregues

dúlia ha dit...

Ara molt millor (almenys en el meu. Pensava que ho véiem tots igual). Gràcies guapa. Martiiiií, que este divendres no ens vorem, que anem a fer separació de sexes per primera volta en la falla (almenys des que jo sóc fallera). Us trobaré a faltar a tu i al Cuenca (o tal volta estaré massa entretinguda per trobar-vos a faltar. Ja us ho contarem). Que passeu un bon dia.

Nelo ha dit...

Està bé que feu separació de sexes de tant en tant, però no l'allargueu molt, que ens desorientem.XD

Martí ha dit...

Duli creec que tu i les demés xiques de la falla estareu massa ocupades per a pensar en altra cosa que no siga el que tindreu davant. Paseuseu be pero amb moderació. Els xics hem quedat per a sopar i parlar de poesía bucólica i/o onírica i del romanticisme, fent enfasis en Gustavo adolfo Becquer,Espronceda i altres.

JASMINA ha dit...

APROFITE QUE MARTI I DULIA ESTEU PARLANT DEL DIVENDRES PER A DIR-VOS QUE A LES 21:30 EN EL SOPARET BAIX DEL BRAÇ, HEU D'ESTAR EN EL CASAL.
I MARTI CREC QUE CONVE AS DIT ESTAREM UN POC OCUPADES,JAJAJAJA...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.