dijous, 30 de juny del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... MARTÍ



MOLTÍSSIMES FELICITATS MARTÍ!!!!!!

19 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICIDADES MARTI, ES UN DIA GRAN PER A LA XUQUER PUES CELEBRA UN ANIVERSARI D'UNA PERSONA COM TU, CARISMATICA, SIMPATICA, NOBLE, CARINYOSA, SINCERA, ARTISTA I XUUUQQUEEERIIISSSSSIMMMMMMMM MOLS BESETS QUE NO CAMBIES MAI, I SI EU FAS QUE SIGA PER A MIJOR ENCARA QUE PERSONA MIJOR QUE TU NIAN POQUES.... BESETS GUAPO

Carla Moralita ha dit...

Collo Ana, i jo ara que li dic? Bueno Marti, jo dic lo mateix que ella i MOLTISIMES FELICITATS!

dúlia ha dit...

Martí, company de quinta, de falla, de confidències i de converses. Et desitge que mai perdes la il.lusió pel que fas i que els déus del Olimpo dels que tant parles et concedisquen la gràcia de tindre salut per a disfrutar del kung-fu, de la família, dels amics, de la falla i de tantes i tantes coses boniques que espere que vages trobant-te en el camí. Moltes felicitats i ojalà t'arribe el meu bes internàutic.

CASIANO ha dit...

MOLTES FELICITATS EN EL TEU DIA, QUE LA TEUA GENT EL FAÇA MOLTS REGALETS, UN BESSOT MOLT FORT I UNA GRAN ABRAÇADA. DE CASIANO, MARIETA, JOSEP I CARLA

Anònim ha dit...

Cristobal:Compare moltes felisitats en el dia del teu aniversari i despres de lo que ha dit Ana ja no se que dirte sols que es un plaer tindret com amic i com a compare.Ah avore si Gorgo el fa un bon regalet

gatet ha dit...

Moltes felicitats en el dia del teu aniversari i done gracies per tindret al nostre costat sempre ensenyan-mos tot alló que tu saps,dins de la falla i fora de ella,felicitats.......

Àngela i Helena. ha dit...

felicitats te vuic molt desde que vaig naixer. Helena.
Felicitats papa vuic que sapies que per a mi has sigut un bon pare i m´has tratat sempre be ,te vuic i que sapies que eres el millor pare del mon : by Angela .Espere que t,agrade el meu escrit.

Gorgo ha dit...

Hola vida! que te vullc un montó.
Et desitge el millor en esta vida (espere junt a mi)i dirte que ens queda molt de camí per recorrer i que me senc molt afortunada de que siga amb tú.Gracies com sempre, per estar ahi.

David ha dit...

Moltíssimes felicitats per al més artista de la falla. EEres un crack en tot. Disfruta del teu día. Felicitats també de part Jasmina i de Íker.

rojuel ha dit...

Moltíssimes felicitats per al més xuqueríssim de tota la comissió en el seu aniversari, espere que passes un gran dia i que ho celebres com cal. Per molts anys!!

Martí ha dit...

Moltes gracies a tots per les vostres paraules i el vostre carinyo, perque el calor de les persones mes proximes i estimades es el millor regal que por recibir una persona. Moltes gracies a tots i especialment a les meues tres roses. Vos vullc a tots un montó. Sou Xuquerisimsssssss

susana ha dit...

Bueno, compare faltaba jo en dirte unes cosetes boniquetes.
Eres un gran amic i tens un cor enorme. Et desije tot el millor del mon.
Moltes felicitatssssssssssssssss!
un abraç molt fort.

Soni ha dit...

Despres de totes les paraules tan boniques que t'han dit a mi en queda poc que dir-te i no repetir-me!! M'emociona comprovar que la gent t'estima tant, i es que eres un ser ESPECIAL!!!!! En sent afortunafa de tindret com a germa. Et desitge tota la felicitat del mon!!!

Rafel ha dit...

Moltes felicitats,nomes dirte que eres un amic amb MAJUSCULES.Seguix com sempre regalant afecte,alegria i bones converses a la gent que tenim la sort de tindret prop.
Ah! ja convidaras que per ser estiu no t,escapes

PIKILIN ha dit...

pikilín!!!!!
Ara ja hi som tots. Molts d'anys!! en veuren's pel poble ho celebrem.

Martí ha dit...

Moltes gracies a tots,m' heu emocionat molt. Les paraules quem digueu realment parlen més de vosaltres. El afortunat soc jo de tindrevos a tots,tant a familiars com a amics. Sou xuquerisims i personmes d' una infinita capacitat humana. Pikilin, encara que estás junt, sempre el tinc al meu cor. Moltisimes gracies a tots.

angeles llopis ha dit...

amb algo de retràs... MOLTISIMES FELICITATS!! espere q pases un gran dia i q complisques moltisims més!! no canvies mai perq eres una persona amb molt de carisma!!!
de part dels llopis raposo.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Martí , d´una grega que t´estima . ara vaig a ficarme anonima ... pero tu si que saps qui soc jejejeje Bon estiu familia .

Martí ha dit...

Moltes gracies Àngeles i enhorabona per el nou nebodet. Estem molt contents en la nova vinguda del siboyet. I gracies tambe a tú, ateniense anónima, anónima per a molts pero no per a mi. Jo tambe t´estime i et desitge un bon estiu amb la teua xiqueta i el teu amor.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.