dijous, 9 de juny del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... MARIA I MARTA






FELICITATS PARELLA!!!!!!!!

10 comentaris:

Nelo ha dit...

Felicitacions a les dos.

MADUIXANA ha dit...

QUE GUTS PODER FELICITAR A ESTES DOS FALLERES XUQUERERESSSS, SON LES DOS GRANS FALLERES, GRANS ARTITES I EN MOLTA SIMPATIA I L'UNICA DIFERENCIA ES L'EDAD QUE ES PORTEN, PUES TANT MARTA COM MARIA SON MOL VOLGUDES PER MOSATROS I SON DE FAMILIES MOL FALLERES.... BESETS A LES DOS GUAPES

Helena ha dit...

María Moltes felicitats i que pases un feliç día. Marta a tu també també eldessitge un faliç aniversari.

Martí ha dit...

Moltes felicitats a dos falleres, que com be han dit els separa l' edat,pero que hian moltes coses que comparteixen i les unixen. Sou dos falleres valentes de veres, artistes i veniu de dos families superfalleres. Espere que cumpliu molts anys en nosaltres i que sigau molt felises.

Iker ha dit...

Teta feliç cumple, jo tambe te vullc molt, un beset guapa.

Jasmina i David ha dit...

Marieta!!! Moltissimes felicitats de part dels tios, espere que hages disfrutat molt del teu dia, i que t'hagen regalat moltes cosetes. Que sigues sempre igual d'alegre, fallera i artista com eres ara. Un bessot ben fort guapissima!!!!

Marta i per a tu tambe moltes felicitats!!!!

jacquie ha dit...

Moltes felisitats a estes dos xuquerisimes tan guapes ke paseu un dia molt espesia i ke tingau molsssssssssssssss regalexs besos.

dúlia ha dit...

Maria, que sigues molt feliç en este aniversari acabadet d'estrenar i que el teu dia a dia estiga ple de jocs, de rialles, d'aprenentatge, d'amics, de besos, d'abraços i d'alguna rinyeta xicoteta.
I a tu, Marta, moltes felicitats i que el teu dia a dia també estiga ple de jocs, de somriures, de noves experiències, de projectes afortunats i de besets de la teua Stela junior (bueno, de la mare també).

Trini i Carlos ha dit...

Moltissimes felicitats Princesa de la casa de part de la mama i del papa esperem que haguen agradat els regalets i que hagues gaudit en el teu aniversari.Molts bessets

Maria ha dit...

Hola a tots soc Maria moltissssssssssssimes grasies per les felicitasions. Meu vaig pasar molt be en el meu aniversari me vaen agradar molt els regalets sobre tot la bicicleta que em ban regalar els meus companys (perdoneu per el retrats moltiçimes gracies a tots)

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.