dilluns, 6 de juny del 2011

EXPERIÈNCIA DEL BÀSQUET









¡Bon dia xuquerets! A la fi ens poguérem presentar al campionat de bàsquet. Sabíem que la cosa estava difícil perquè la meitat de les campiones estan embarassades i l'altra meitat estaven de núvia, però ¿això ens va fer desistir?... no, de cap manera, la Xúquer havia d'estar present en el bàsquet encara que fóra per tradició.
Ens presentem a les 8 del matí en l'estadi municipal (el que s'ha de fer tard, prompte) i comencem sense retard (els partits molt organitzats i tot a punt, enhorabona a la junta) contra la Che. Sembla mentida però guanyem el primer partit que juguem (només 6 jugadores, no podien descansar molt, encara com són jovenetes). El partit acaba amb mal gust de boca perquè ambdós equips estan agressius. Tranquil.litat per favor.

Comença el segon partit. Els ànims, molt millor, això de perdre des de primera hora per un ampli marge dóna molta pau. S'acaba el partit 39 a 4 (sí, ho heu llegit bé) i la Sales se'n va més contenta que unes castanyoles.

Ens havíem de llevar el mal gust de boca i ens n'anem a esmorzar (el menjar cura els mals estats d'ànim). Després de la breu tertúlia, estem diferents, confiades, de moment un guanyat i un perdut, queda el desempat, pot ser ho aconseguim... però pot ser no. No ho poguérem aconseguir. El tercer partit també el perdérem i amb este resultat ens n'anem cap a casa a l'espera d'un únic partit la pròxima setmana contra la Ronda (¡mare meua, si ens presentem ja farem prou!).

I ens presentàrem. I perdérem, però de bon rotllo. Anarem disposades a donar la cara ¿per a què, Àngela i companyia?... per a què ens la partiren... i aixina va ser. Però no passa res. S'acaba el partit i s'acaba el campionat per a nosaltres. Ens n'anem contentes per haver participat fins i tot quan sabíem que ja ho teníem tot perdut. Ens hem rist i com diu Vane "hem fet falla", que és del que es tracta. Un altre esmorzaret per a fer el comiat... i fins l'any que ve.

6 comentaris:

Nelo ha dit...

Clar que sí! Fer falla no és només guanyar. També (i sobretot) és representar-la quede com quede. La participació justifica la festa. El resultat incita a la superació quan no ens agrada i a la celebració quan ens és favorable.
Gràcies per estar ahí, en nom de la falla.

MADUIXANA ha dit...

LI DONE TOTA LA RAO A NELO I QUE MIJOR PARAULES QUE LES QUE ELL MATEIXA JA VOS A DIT.... NO MES EN QUEDA DONARVOS LES GRASIES PER LA PART QUE EN TOCA, PUES JO NO MES PUC QUE ANIMAR I ENGUANY NI AIXO E POGUT. MOLTES GRASIES, DEPORTIVITAT, TRANQUILITAT I SOBRE TOT DIVERSIO QUE ES LO PRINCIPAL. AL ANY QUE BE MES I MIJOR

Esther ha dit...

Enhorabona xuqueretes!!!!! A l'any que ve més i millor.......ara ens queda el futbet....jajaja!!!!

Martí ha dit...

Xicones estem orgullosos de vosaltres! Sou unes campiones de veres, perque campio es aquell qu' encara que sap que eu te perdut planta cara a la adverdsitat i no baixa els brasos avans de lluitar. Felicitats campiones, ens eu representat de categoría.

rocio ha dit...

Pues clar que sí, sou les nostres campiones¡¡¡

Com diu Esther ara a per el futbet, que es igual o mes divertit perque menys gent sap jugar i es fan mes carabasaes(en general a totes les falles)jajaja

mayte ha dit...

enhorabona per estar ahi, i donar la cara, jejejej, en fi el millor es participar i el demes es FALLA ,com be diuen els companys, fins l´´anyq ue be

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.