dijous, 23 de juny del 2011

DESCANS ESTIVAL

Bon dia, xuquerets,

Com be sabeu a la falla també arriben les vacances, i a la comissió xuquerera ja li ha arribat el moment. Divendres passat va ternir lloc la darrera reunió, i dissabte ens acomiadarem els uns dels altres en una festa eivissenca de Sant Joan que al meu parer va fer les delícies dels assistents. Només recordar-vos que a la nostra lotera també li arriba el torn, però abans: Bienve estarà hui dijous, entre les 6 i les 8 de la vesprada, al cau per repartir la loteria de tot el mes de juliol, no s'oblideu de passar. Ja més avant, concretament el dia 29 de juliol, anirem a recollir la d'agost. Passeu-ho be i carregueu piles, xuquerets, ens veiem en setembre.

3 comentaris:

dúlia ha dit...

Si algú no s'ha enterat que la loteria es donarà el dijous 23, de 6 a 8 de la vesprada no serà perquè no ho hem dit, dos voltes (tres contant esta) per a ser exactes. És que Vane i jo som molt complides. Espere que tu també carregues les piles i descanses bona cosa.

Esther ha dit...

JAJAJA!!!! ES REPETIU MÉS QUE L'ALL I OLI!!!!!!! MARE LES MEUES XIQUES QUE RECUMPLIDES!!!!!!!!!!!!!

Eva ha dit...

Pues aixina i tot a mi se m´ha olvidat passar....si algu te el telefon de Bienve , paseumelo perfavor...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.