diumenge, 21 de març del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......EL PINTOR

Hui dia 21 de Març, en plena resaca fallera no podíem deixar de felicitar un dels fundadors de nostra benvolguda falla, ell és.......... vos sona això de " a tanto por porrate???????", jejeje.

Pues sí xuquerets hui és el dia del PINTOR, i des del blog li volem desitjar que passe un dia molt feliç en companyia dels seus, que en són molts i l´estimen.

En nom de tots els xuquerets et desitgem

MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!

18 comentaris:

laura ha dit...

Felicitats pintor de part de juanjo y meua y tota la familia Esteve pues el volem molt!

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS PINTOR, I A LA VEGA PARE POSTIS, JAJAJAJA, PERQUE PER A MI HAS SEGUT COM UN PARE I CREC QUE TAMBE PER A MES D´UN, SEMPRE VOLTAT DE XIQUETS. BUENO SEGURA ESTIC QUE LA TEUA FAMILIA EL PREPARA UNA CELEBRACIO PER TOT LO ALT I JO EL DESITGE JUNT A TOTS EL MEUS MOLTES FELICIDADES, AÏDA, J.P., EL MEU HOME I MEU..... BESSETS

ROSER ha dit...

MOLTISSIMES FELICITATS PINTOR!!!!!

thara ha dit...

Moltisimes Felicitats Pintor....

que pases un bon dia en els seus ...

besets

INMA ha dit...

Moltisimes felicitats iaio xuquerer!!!!!

Carla ha dit...

Moltes felicitats Pintor i que passes un bon dia amb els teus!!

Cristobal, Susana, Lluis i Oscar ha dit...

Moltes felicitats per al millor faller, persona, amic etc... Necesitariem molts fulls per a expresar-li tot el que el estimem tots nosaltres. Esperem que pases un dia molt feliç junt la teua familia i amics que en tens molts. Un abraç molt fort de tots nosaltres.

Cristobal, Susana, Lluis i Oscar ha dit...

Moltes felicitats per al millor faller, persona, amic etc... Necesitariem molts fulls per a expresar-li tot el que el estimem tots nosaltres. Esperem que pases un dia molt feliç junt la teua familia i amics que en tens molts. Un abraç molt fort de tots nosaltres.

Eva ha dit...

MOltes felicitats pintor!!!!

SONI ha dit...

MOLTES FELICITATS PINTOR!!! EL MILLOR FALLER QUE TE LA XUQUER!!!!
ET DESITGE PASSES UN DIA ESPECIAL AL COSTAT DELS TEUS, QUE DE SEGUR AIXI SERÀ, PQ TENS TOT ALLÒ QUE QUE DONA LA FELICITAT: EL CARINYO I RESPECTE DE LA TEUA GENT!!

Carmen ha dit...

Moltissimes felicitats també de part de Mar, Romeu i Carmen, et desitgem especialment salut i molta alegria amb la teua familia i per molts anys. Una abraçada ben forta¡¡

la mami ha dit...

Cumpleaños feliz cumpleaños feliz te deseamos todooooooooos cumpleaños feliiiiiiiiiiiiiiiiz!

Moltes felicitats Pintor.
sari.

Helena, Àngela, Sonia i Martí ha dit...

Moltes felicitats Iaio. Esperem que pases un bon aniversari i que sigues molt felis. Nosaltres ja et felicitarem ahir pero voliem fero de manera informática a través del blog (encara que tu no tens internet pero teu contaran. Eres la persona en mes alma fallera que em conegut i ens has ensenyat a lluitar en la vida i com be va dir Dulia en la dedicatoria del play back de la mama, a alsarmos despres de pegar un bac i seguir endavant. Sols queda felicitarte i expresar el nostre desig de que cumplisques molts anys mes junt a la falla, nosaltres i la iaia. FELICITATS.

ROUS ha dit...

MOLTES FELICITATS I PER MOLTS ANYS MES .
EL DIUMENGE T ASTIRAREM LES ORELLES JEJEJE BESETS .

ROUS I GISELA

familia escriva-romero ha dit...

moltes feliçitats,pintor eres lo millor de lo millor.de tot cor el feliçitem tota la meua familia, david,asier, ainhoa i encarni.

Mayte ha dit...

FELICIDADESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PINTORETTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EL DIVENDRES PAGUES TU?
JAJAJAJAAJJA

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats pintor¡¡¡ i q seguim felicitante x molts anys mes¡¡¡¡¡¡

uetxo ha dit...

felisitats a una persona molt especial en les nostres vides sort i salud

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.