diumenge, 7 de març del 2010

EL GRAN CONCURS DE XARANGUES



Concurs de xarangues?? o millor dit, un gran TONGO¡¡¡
Bueno el concurs mol wai, les xarangues seu curraren moltisím, algunes mes que altres, pero es un concurs divertit aon els fallers disfruten i els musics poden lluirse tocant aquelles cansons que ens fan posar els pels de gallina i ens fan emocionar.

La opinio de molta gent,( i quan dic molta es per els comentaris), es que els guanyadors o feren molt be pero que no mereixien el primer lloc, ja que algunes xarangues o feren el doble i el triple millor i quedaren en posicions pijors.Pero bueno, lo important es participar i pasar-seu be, i aixo o conseguirem, al any que be mes i millor amb la nostra botelleta de ABATAR i laltra típica de CASALLA.

8 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LA VERITAT ES QUE VA QUEDAR MOL BE, I A MI M´AGRADA LO QUE VAIG VORE, MEN HA DONAT QUE ASI NIA UN NIVELL MOL ALT, AIXINA QUE A PENSAR NO MES PASEN FALLES COM PREPARAR EL CONCURS DEL ANY QUE BE...

Carla ha dit...

Va estar molt bé el concurs de xarangues, molt de nivell!! Ho passàrem bé! Jo no se com m'ho apanye que quan feu la foto mai estic.Jjeje!

La clau de sol ha dit...

Xe, de TONGO, RES DE RES!!!!!
La xaranga LO-LO-LO s'ho ha currat molt i tocaren molt bé el pasodoble!.Per a mí són els milloooors!!!!!!!!!!!!!.
Musicalment fan molta música i així va ser l'opinió de la xaranga que va quedar en segon lloc(els de Fortaleny ) que també toquen molt bé i van demostrar tindre bona germanor entre les dos xarangues.
El que no va estar tan bé, va ser la xaranga que quedà en tercer lloc, que va demostrar tindre un mal perdre ja que va quedar molt mal en anar-se'n quan encara no havien cridat als primers.

mayte ha dit...

felicitats als guanyadors

mayte ha dit...

i a tots els participants

INMA ha dit...

Cada un te la seua opinio, i no sa dit que tocaren mal ninguna xaranga, les xarangues guanyadores o feren molt be, pero pa gustos colors, lo important es participar i pasarseu be,
i com no,Una gran FELICITACIÓ A LES XARNGUES GUANYADORES,
Hi tambe dir que sense les xarangues no seriem res.

rocio ha dit...

Clar que sí...va ser un mati divertit amb les xarangues participants, fan ambient i espectacle. Enhorabona als guanyadors¡¡¡

Anònim ha dit...

NO ESTIG RES CONFORME EN LA PERSONA QUE HA EMPLEAT EIXA PARAULA TAN MAL SONANT COM ES " TONGO" . PERQUE HU PER A PARLAR TE QUE ENTENDRE UN POC DEL QUE PARLA.
HI HAN XARANGUES QUE HEU FAN MOLT BÈ QUANT ES TRACTA DE UN TIPUS DE MUSICA PERO QUE NO TENEN EL MATEIX RESULTAT QUANT EN TOQUEN UNA ALTRA I ASÍ JUGUEN LES DOS COSES.
EL JURAR ESTA FORMAT PER PERSONES BEN ENTENSES EN EL ART MUSICAL ( TOT SON MESTRES DE ALGUN INTRUMENT) I PER LO TAN BEN QUALIFICATS PER SABER LO QUE ESTAN PUNTUANT. NO SOLS ES FIXEN EL LA MUSICA XARANGUERA SINO QUE DESPRÈS ESTA EL PASSODOBLE QUE TOT BON MUSIC TE QUE SABER TOCAR.
LES XARANGUES SEU TREBALLAREN MOLTISIM , CREC QUE MÈS QUE NINGUN ANY DEMOSTRAN LA CANTITAT DE MUSICS BONS QUE HIAN HA LES FALLES DE SUECA. COSA RECONEGUDA PEL JURAT.
PER TANT LA MEUA ENORABONA A LES XARANGUES GUAYADORES I A TOTES LES QUE PARTISIPAREN.


ELI.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.