dissabte, 27 de març del 2010

COMENCEM DE NOU


¡Hola xuquerets! Ja estic ací altra volta com a cronista de la reunió d'ahir. La nit començà molt bé: tots abraçant-nos i besant-nos com si féra temps que no ens havíem vist quan la realitat era que feia només una setmana, però bueno, el carinyo és molt gran.
Després del quintet en la barra, el cigarret i la xarradeta, a sopar; més quintets, més cigarrets i més xarradetes. Quan encara no ens havíem posat al dia del que havia sigut esta primera setmana sense activitat fallera, començà la reunió.

En primer lloc obrírem els sobres dels últims fallers d'honor, els aplaudírem i preguntàrem al president si volia continuar en el càrrec. El president refusà la invitació i es preguntà si algú es presentava voluntàriament.
Com sempre, silenci absolut (és l'únic moment de totes les reunions anuals en què es fa el silenci absolut ¿per què serà?). Procedírem, doncs, a les votacions fantasma (o siga, votem a qui ens dóna la gana).
Resultat: Dolores ix la primera amb més de 40 vots, amb la qual cosa es convertix de nou en la nostra presidenta. Ovació total, aplaudiments, paraules de rigor i ... comencen de nou.

Que tingau una bona setmana.



ARTICLE DE DULIA

5 comentaris:

Carla ha dit...

Una primera reunió molt completa! Encara es respirava ambient faller!! Enhorabona a la nostra presidenta Dolores, que de segur ho farà molt bé! I com va dir ella: "A por todas!"

ROUS ha dit...

Vaig a vore si m adelante a la meua maduixaneta , enhorabona a Dolores per la seua eleccio com a presidenta de la falla.
I com diem ahir ..... MUJERES AL PODER .
FELICITATS DOLORES.

Mayte ha dit...

ENHORABONAAAAAAAAAAAAA, Dolores, ixos 44 vots son pe rque la gent confia en tu, i ho feres de categoria el altre any, esperem poderte ajudar en el que pugam , ai mareeeee, va jo parle per mi, i ja saps asi les WEBMASTERS, estarem per informar el que necesites,ajajajajajaja

MADUIXANA ha dit...

ROUS SI QUE M´HAS GUANYAT, I M´ALEGREMOLT, JO TAMBE EN VULL AFEGIR AL RECOLSAMENT EN LA TASCA QUE A PARTIR D´ARA LI ASPERA A LA NOSTRA PRESIDENTA, ENDAVANT DOLORS I ESTIC SEGURA QUE TINDRAS MOLTA AJUDA, LA MEUA ENHORA BONA,I COM DIU LA MEUA ROUS "MUJERES AL PODER"......

Anònim ha dit...

este bloc cada dia dona mes...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.