dimecres, 21 d’octubre del 2009

SUHECA.COM


Ja està a la venda als llocs habituals de Sueca, d’El Perelló i del Mareny de Barraquetes l’exemplar corresponent al mes d’octubre de SUHECA.COM, que, a més, inclou la publicació fallera FALLES TOT L’ANY, que arriba al número 25.

Este mes destaca el reportatge sobre la vida del jugador del València CF, Nicolás Fedor ‘Miku’, marcada per una família de Sueca. A més, també ens fem ressò de molts assumptes de l’actualitat local, entre ells la nova polèmica suscitada pel transvassament Xúquer-Vinalopó.



Pel que fa a les Falles, ens ocupem de l’acte de Nomenament de la Fallera Major de Sueca de 2010 i publiquem també les fotografies dels fallers i falleres que recentment reberen l’Espiga d’Or a la festa del Mig Any Faller.

Una vegada més, aprofitem per agrair-vos la vostra fidelitat
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.