dilluns, 19 d’octubre del 2009

SOBRE LA REUNIÓ DEL DIVENDRES

¡Hola! Ja estic ací (no, no m'he enganyat: ACÍ no va amb Ç trencada) altra vegada per a resumir-vos (si puc, que ja sabeu que sóc molt rotllera) els temes que es parlaren el divendres en la reunió:
- Comentà David que les falles estan mirant maneres d'abaratir costos i estan parlant-ho per a fer compres comunitàries. Però encara és prompte per a saber més.
- Recordà que la presentació la tenim ahí al davant. Tot aquell (hola Carmen) que vulga participar: proposant idees per al decorat, ajudant en l'organització, etc. pot vindre el dimecres 21 d'octubre a partir de les 8 de la vesprada al casal i ens organitzem un poquet, a vore si entre tots fem una cosa ben xula.
- Tornem a tindre casaler (el pintor) però parlàrem de fer unes colles xicotetes només per a fer-se càrrec de la barra abans i després de la reunió. Seria anar cap a les 8 i cobrar el que es consumisca i després de la reunió, igual. O siga, que en 3 persones hi ha prou per a cobrir això, no s'hauria de parar ni desparar taules ni agranar, només atendre la barra. Al divendres que ve li toca a David, Julian, Chicharro...
- Amable digué que la despedida d'Espe i Julián seguix avant i que si algú vol anar (dissabte, 7 de novembre) només s'ha d'apuntar i pagar 30 €. Amb això entra el dinar (paella) i crec que una consumició en el pub d'enfront del "nano" (això no em quedà molt clar, si algú vol matissar-ho). No hi haurà autobús i la festa serà tota a Sueca i aixina ningú agarra el cotxe si no vol.
- Dolores va agrair les paraules que li dedicaren el dia de la proclamació, ja que no pogué anar i desitjà a tots que tinguérem unes bones falles.
Crec que ja està tot. Em fa l'efecte que se m'oblida alguna cosa però ara no m'ix. No tindria massa importància, supose. Bé, com ja sabeu, passeu una bona setmana i ens veiem prompte.

4 comentaris:

MAYTE ha dit...

OK,DULIA A MI M´HAQUEDAT MOLT CLAR,JAJAJAJ

MAYTE ha dit...

PER CERT duLIA GRACIES PER LES FOTOS,
XIQUESSSSSSS, LES FOTOS DEL FUTBET FEMENI JA ESTAN AL ALBUM 4

morales ha dit...

segons tinc entes els 30€ de la despedida son per al dinar en el bar nano i per a despres tindre unes botelles per a nosaltres en el pud del mateix nano, que no està enfront!

dúlia ha dit...

Segurament serà com diu Javier perquè ja us vaig dir que en eixe moment no estava molt atenta. El que també es va dir va ser que si hi ha grup per a fer una reunió de "tuppersex" hi ha una dona que ens l'organitza. Si voleu, s'ho parleu i ja ens digueu alguna cosa.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.