dimecres, 7 d’octubre del 2009

REAPERTURA PUB " BOX"


SI SI XIQUETS,COM SONA, TENIM DOS XUQUERETS FRAN I GEMMA QUE HAN AGAFAT EL PUB " BOX ", buneo que jo no tenia ni idea pero un pardalet meu a coemntat i com no ho teniem que posar al blog.
Xiquets ja sabem ara nomes ens queda agafar el truquet de els divendres despres del es reunions anar a fer una visiteta al BOX.
Aquest dissabte vam fer el intento pero arribarem un poc massa tard i nes quedarem amb les ganes , pero aixo no vol dir res..., ja farem alguna escapaeta
Enhorabona als xuquerets

5 comentaris:

rocio ha dit...

Hola parella, que vos vaja molt be en aquest nou projecte.

Simpatia per dur el nogoci no vos falta, ara ja es cosa e la gent, com en quasi tot.

Com diu la May ja vos farem alguna visiteta¡¡¡

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA AL DOS, I QUE TINGAU MOLTISSIMA SORT....

Esther ha dit...

M´unixc a les paraules de sort i tot això. I que conste que el dissapte anàrem a fer-vos la visita, trat però anàrem. Lo dit que vos vaja molt. però que molt bé, i nosaltres que ho pogam disfrutar. Molts besos.

Gemmeta ha dit...

Eiii, que Sorpresa!!!!

Moltes gracies a tots!
Esperem vorevos per el Box, vos asegure que ho pasarem d'allo mes be amb la vostra companyia. Un abraç!!

Ara vos enviare un cartell que em fet per al mes d'octubre, val??

rocio ha dit...

Gemmeta i el cartell?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.